20 listopada 2024FotherMucker pisze: Ktoś tak miał jak wcześniej pił herbatę z kratomu to teraz oksy słabo działa?
Substancja metabolizowana jest wątrobowo przy udziale cytochromu P450. Szczególne znaczenie mają w jego przypadku enzymy CYP2D6 oraz CYP3A4. W efekcie powstają metabolity takie jak noroksykodon, oksymorfon oraz noroksymorfon.
Kratom niby silnie blokuję CYP2D6
Nie ma opcji żebyś bez tolerki nie poczuł 20mg oxy, dostałeś jakieś fejki i tyle. Ja cokolwiek bym nie łykał i w obojętnie jakim stanie się znajdował to po przerwie od opio 20mg oxy zawsze wchodzi mięciutko,. Tylko że ja to biorę prosto z apteki, więc nie muszę się bać o wyjebkę.
czy jest szansa ze przedawkowanie oksykodonu, dokladnie leku oxycontin, mogloby tak wygladac w raporcie sekcji zwlok?:
“ zmarł w następstwie ostrej niewydolności krążenia i oddychania z obrzękiem płuc, przy czym wynik sekcji zwłok oraz wykonanych badań dodatkowych nie wskazały jej przyczyny i mechanizmu."
czy to nie dziala tak, ze wyszloby to w takim przypadku np w toksykologii, i tak by tez bylo napisane w tym raporcie? bo doslownie tylko tyle informacji dostalam z tej sekcji. nic wiecej nie mam szansy sie dowiedziec. a to doslownie jedyna przyczyna o ktorej moge sie domyslac.
Vape peny z 'oksykodonem' sam zgłaszałem do sinu i do Mestosława, jednak jak widać vendorzy wygrali, chuj im w dupę z całego serca.
wstawiam dowód na zgłoszenie z datą, kiedy to było. edit: zgłaszane było to 30 czerwca lipca br.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Chodzi mi dokładnie o te same vapo co na zdjęciu. Mogą być również inaczej wyglądające z podobnym podpisem. Radzę całkowicie zrezygnować z korzystania lub zachować poważną ostrożność podczas stosowania jakichkolwiek "vape z opio" "vape o mocy oxy" itp
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.