20 listopada 2024FotherMucker pisze: Ktoś tak miał jak wcześniej pił herbatę z kratomu to teraz oksy słabo działa?
Substancja metabolizowana jest wątrobowo przy udziale cytochromu P450. Szczególne znaczenie mają w jego przypadku enzymy CYP2D6 oraz CYP3A4. W efekcie powstają metabolity takie jak noroksykodon, oksymorfon oraz noroksymorfon.
Kratom niby silnie blokuję CYP2D6
Nie ma opcji żebyś bez tolerki nie poczuł 20mg oxy, dostałeś jakieś fejki i tyle. Ja cokolwiek bym nie łykał i w obojętnie jakim stanie się znajdował to po przerwie od opio 20mg oxy zawsze wchodzi mięciutko,. Tylko że ja to biorę prosto z apteki, więc nie muszę się bać o wyjebkę.
czy jest szansa ze przedawkowanie oksykodonu, dokladnie leku oxycontin, mogloby tak wygladac w raporcie sekcji zwlok?:
“ zmarł w następstwie ostrej niewydolności krążenia i oddychania z obrzękiem płuc, przy czym wynik sekcji zwłok oraz wykonanych badań dodatkowych nie wskazały jej przyczyny i mechanizmu."
czy to nie dziala tak, ze wyszloby to w takim przypadku np w toksykologii, i tak by tez bylo napisane w tym raporcie? bo doslownie tylko tyle informacji dostalam z tej sekcji. nic wiecej nie mam szansy sie dowiedziec. a to doslownie jedyna przyczyna o ktorej moge sie domyslac.
Vape peny z 'oksykodonem' sam zgłaszałem do sinu i do Mestosława, jednak jak widać vendorzy wygrali, chuj im w dupę z całego serca.
wstawiam dowód na zgłoszenie z datą, kiedy to było. edit: zgłaszane było to 30 czerwca lipca br.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Chodzi mi dokładnie o te same vapo co na zdjęciu. Mogą być również inaczej wyglądające z podobnym podpisem. Radzę całkowicie zrezygnować z korzystania lub zachować poważną ostrożność podczas stosowania jakichkolwiek "vape z opio" "vape o mocy oxy" itp
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."