04 listopada 2024walden95 pisze: Siema, z góry sorki jezeli podobny temat juz ma miejsce, ale takiego nie znalazlem. Otoz moje pytanie do doswiadczonych brzmi, jaka substancja, czy cokolwiek wg Was jest najlepsza w rozstaniu? Z gory dziekuje za odpowiedzi typu we sie czlowieku w garsc, najlepsze to idz na silke zacznij cos robic. Wiem to, ale sami pewnie wiecie jak to jest na poczatku. Poprostu czy znacie jakis najlepszy sposob z jakas substancja, zeby usmiezyc bol po zerwaniu i przezyc to jakos? Wiem ze poprostu amfetamina dziala tak jakos w tym stylu, ze jest sie poprostu bez uczuc. Chce poprostu usmiezyc ten bol, ktory minie pozniej. Dzieki za konkretne odpowiedzi.
A jak już nauczysz się leczyć swoje problemy emocjonalne, problemy z funkcjonowaniem w społeczeństwie (bo rozpad związku poniekąd pod taki podpada) nakurwianiem czegokolwiek, to nawet jak później będziesz umiał odrzucić np. włada to zaraz będzie np. alko, opio chuj wie co i będziesz wiódł smutne życie politoksykomana. Mówię Ci obecność na tym forum sprawia że szybko leci, biorę tylko X ale obok jest dział Y rzucę okiem o pierdolnę może Y.
I mogę tak napisać Ci bo tak trafiłem na to forum, zresztą większość osób zna postać "Wincenta" z wiadomego filmu. Rozwiązanie które uznawałem za idealne ukształtowało całe moje późniejsze i dzisiejsze życie. Na gorsze.
A taki ból mija, po jakimś czasie nie ma negatywnych emocji z tym związanych. Natomiast konsekwencje wynikające z ćpania żeby zapomnieć o problemach, uzależnienie, problemy ze zdrowiem, problemy prawne. Dlatego te pisanie o siłowni choć może wydawać się ograne ogólnie ma sens bo chodzi o zajawkę która przekieruje myśli na inny tor, więc czy była by to siłownia czy filatelistyka czy amatorskie pszczelarstwo to jest to OK. Dragi nie.
Może jakaś hydroksyzyna jak czujesz , że rozpierdalają Cię emocje to trochę pomoże się uspokoić , taki moment bardzo sprzyja uzależnieniom, a hydro jakaś bardzo niebezpieczna nie jest . Nie jest to taka substancja typowo do ćpania (choć jakieś minimalne rekreacyjne właściwości ma), ale jak przytłaczają emocje to może być w miarę skutecznym i mało szkodliwym rozwiązaniem.
Wyznaję zasadę że nie ma nic złego w tym, że można sobie razem coś wziąć raz na jakiś czas, ale jak w grę wchodzi ukrywanie przed drugą osobą czegokolwiek to dla mnie sprawa jest zakończona.
olewam totalnie alko, no nie pilem duzo bo z 3 piwa dziennie, zeby inna troche swiadomosc nabyc na chwile,ale to juz bylo regularne i niebezpieczne bo tez sie zgadzam ze alko jest i tak najgorsze a prawie nic nie daje. Tu juz mozna mowic o tym ze pomoglo chocby z tego ze gorsza rzecz porzucilem. Druga sprawa, to jesli to fatalny pomysl psychodeliki to jak to sie ma do antydepresantow? Dragi "legalne" tak ale takie juz nie? A zasada dzialania podobna od strony wplywania na psyche. I tak samo mozna sie uzaleznic.
No i tez zapomnialem dodac, ze w sumie robie te rzeczy o ktorych wspominaliscie, te "prawidlowe", skupilem sie bardzo na pracy i w zyciu bym jej nie zaniedbal, zaczalem znowu robic sobie nadgodziny, soboty itd. Chociaz, tyle, ale i az tyle bo praca najwazniejsza w sumie. Tyle ze serio chodzilo mi o strone naprawde typowo farmakologiczna, zeby tez pomoc.
scalonko /Merx
- niski estradiol
- wysoka serotonina
Jego implementacja polegała na połączeniu SSRI i inhibitora aromatazy (AI). Oba w niskich dawkach.
AI to np. arimidex, dawka koniecznie potwierdzona badaniami krwi - chcemy, aby estradiol był na samym dole normy, ale nie zbity do 0.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną
Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.
Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”
W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.