Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1764 / 299 / 0
Tych klinik konopnych narucha sie jak grzybow po deszczu. Chociazby moja (only Wawa) otwiera sie juz w 4 nowych miastach.
  • 726 / 101 / 0
Ja się zapisałem do kliniki kopionej
Chcem wyrwać olejek 9 thx / 7 CBd. E konsultacja 150 zł. Olejek nie wiem po ile ale MM za 10g 500 zł
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 2143 / 367 / 0
Stacjonarnie?
  • 726 / 101 / 0
Stacjonarnie. 150zl wizyta.
  • 726 / 101 / 0
Nie ma teraz chyba online. Trzeba zapierdzielać.
  • 2143 / 367 / 0
@Palkrolik normalnie pokażesz swoją mordę napuchnięta od leków? I bez problemu wypisze receptę? Zdaje relację, bo ciekaw jestem czy wizyta to tylko formalność.
  • 12356 / 2401 / 0
Właśnie miałem pytać, czy ktoś już przechodził tą "procedurę". W sensie wcześniej brał e-recepty, a teraz dostał na stacjonarnej. Jak wyglądała taka wizyta mniej więcej?
  • 2143 / 367 / 0
Czy nadal jest to w stylu "życzę sobie dzisiaj taką i taką odmianę..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Majordomus premiera Francji skazany na rok więzienia za handel narkotykami

26-letni główny lokaj Matignon, czyli siedziby premiera Francji, oficjalnie przebywa na zwolnieniu lekarskim. W rzeczywistości został aresztowany w czwartkowy wieczór 7 listopada w trakcie handlu kokainą.

Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy

W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.

Niedorzeczny zarzut z powodu grzybków

31-latek w plecaku miał grzybnię halucynogennej łysiczki kubańskiej, a w mieszkaniu gotowe, już ususzone grzyby tego gatunku. Mężczyzna usłyszał zarzuty. Grozi mu do trzech lat więzienia.