16 listopada 2024Vetulani44 pisze: @DobryWujas
Bo walisz pewnie od 30 lat bez przerwy i nie masz pojęcia, jak bardzo lepiej Twoje życie wyglądałoby gdybyś zaprzestał samogwałtu.
wujas mógłby odbić piłeczkę i Ci napisać, że woli walić konia od x lat niż wydawać codziennie w pizdu kasy na kode i ją żreć z nadzieją, że wrzody na żołądku to ch*j i oszustwo xd (nic nie sugeruję, że coś bierzesz vetu tylko podaję przykład).
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
16 listopada 2024DobryWujas pisze: Jak się nie ma kobiety to jest to normalna sytuacja. Żeby zrzucić z siebie trochę napięcia seksualnego. A nie kurwa miesiąc nie walić konia/uprawiać seksu. Jeśli chodzi o podnoszenie poziomu testosteronu to tylko doping. A nie jakieś cuda-wianki.
@SabuSebe Wypowiedz się, bo chyba jedyni stoimy po jasnej stronie.
@Merx Nic nie miało być w tym obraźliwego. I nie wydaję codziennie kasy na kodę, odkąd miałem krwawienia nie biorę jej na co dzień.
Ja od kilkunastu miesięcy zmieniam swoje zachowanie. Głównie alfa spowodowała że np taka sugestia spowodowałaby u mnie pianę z pyska. Teraz mam dystans i jest luz.
@vetulani44 masz rację. Nie miałem nigdy przerwy 90 dniowej. Miałem za to 25 dniową. Ale to sprzyjające okoliczności bo siedziałem w kryminale. Nie odbierałem tego jako coś przyjemnego. Myślałem że chęć coś robienia i ruchania mnie rozpierdoli.
I akurat chłopaki włączyli eske i leciało co się słucha a ja kocham obcisłe jeansy i tam ola kot była a to przecież petarda laska. I chuj i nie wytrzymałem. :(
Po czasie (paru tygodniach od rozpoczęcia abstynencji) to przechodzi, przestajesz myśleć o bzdurach i energię pożytkujesz na dobro, zamiast ją marnotrawić. I to nie miała być żadna ofensywna sugestia, tylko spotrzeżenie, że zapewne Ty jak i większość dzisiejszych samców tak długo to robi, że postrzegają to jako normalność i nie znają nic innego. To nienaturalne — żadne inne zwierzę nie spuszcza się x razy na tydzień. Normalne zwierzęta uprawiają seks kiedy nadchodzi okres godowy, bo to są narządy ROZRODCZE/RODNE, a nie kurwiarskie.
17 listopada 2024Vetulani44 pisze: @DobryWujas Jak się pierwszy raz odstawia samogwałt, to symptom typu "blue balls" jest normalny.
Po czasie (paru tygodniach od rozpoczęcia abstynencji) to przechodzi, przestajesz myśleć o bzdurach i energię pożytkujesz na dobro, zamiast ją marnotrawić. I to nie miała być żadna ofensywna sugestia, tylko spotrzeżenie, że zapewne Ty jak i większość dzisiejszych samców tak długo to robi, że postrzegają to jako normalność i nie znają nic innego. To nienaturalne — żadne inne zwierzę nie spuszcza się x razy na tydzień. Normalne zwierzęta uprawiają seks kiedy nadchodzi okres godowy, bo to są narządy ROZRODCZE/RODNE, a nie kurwiarskie.
Delfiny też niezłe gagatki, nawet sobie konia walą węgorzami.
Jest w pizdu zwierząt, które ruchają się dla zabawy. Nie siej dezinformacji ziomek, bo próbujesz przepchnąć narrację, że bicie konia to coś złego i w ogóle frajda z jebania to też be i fe
Podziel się posiłkiem, chamie
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).