mi totalnie nie robiło różnicy czy rozkruszone na je*bany pył tabsy wrzucałem czy w całości, podkreślam MI.
za to czy sniff czy oral różnica była wyłącznie w szybkości działania (może minimalna w długości fazy, trudno trochę mi sobie przypomnieć, bo swoją przygodę z tą substancją skończyłem szybciej niż zacząłem)
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
14 listopada 2024podpaski pisze: Czy po dłuższym ciągu odstawienie oxy z dnia na dzień, alprazolam (xanax) zniweluje zjazd psychiczny lub nawet objawy fizyczne?
Zimno minie w dolnych częściach ciała miej więcej 2/3tyg. - iporel by tutaj nieco pomógł no i ogólnie robi sam w sobie w chuj robotę przy skręcie szczególnie po oksy.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Dodam że biorę escitalopram, poza tym różaniec górski, ashwagandha, jakieś witaminy ale nie sądzę żeby to miało znaczenie w kontekście oksy.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.