Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2052 / 340 / 0
Tych klinik konopnych narucha sie jak grzybow po deszczu. Chociazby moja (only Wawa) otwiera sie juz w 4 nowych miastach.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 768 / 106 / 0
Ja się zapisałem do kliniki kopionej
Chcem wyrwać olejek 9 thx / 7 CBd. E konsultacja 150 zł. Olejek nie wiem po ile ale MM za 10g 500 zł
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 399 / 0
Stacjonarnie?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 768 / 106 / 0
Stacjonarnie. 150zl wizyta.

Fuzja / D5

Nie ma teraz chyba online. Trzeba zapierdzielać.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 399 / 0
@Palkrolik normalnie pokażesz swoją mordę napuchnięta od leków? I bez problemu wypisze receptę? Zdaje relację, bo ciekaw jestem czy wizyta to tylko formalność.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12721 / 2461 / 0
Właśnie miałem pytać, czy ktoś już przechodził tą "procedurę". W sensie wcześniej brał e-recepty, a teraz dostał na stacjonarnej. Jak wyglądała taka wizyta mniej więcej?
  • 2302 / 399 / 0
Czy nadal jest to w stylu "życzę sobie dzisiaj taką i taką odmianę..."
  • 2052 / 340 / 0
Aurora 22 % t h c >1% c b d, odmiana Delahaze. Z wygladu srednie (duzo malych topow) zapach 3/5 dzialanie spoko czuc te 22% a pomimo ze sativa to pobudza a potem przespalem slodko pol dnia po 0.15 g. Nie polecam aptek gemini bo calosc pomimo ze 10 g tyle co w oryginalnym pudełku przesypują. A teraz wciągnalem 4 odc serialu na hbo z duza przyjemnością :liść:
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 39 / 3 / 0
Jeśli nigdy nie realizowałam e-recept na medyczną, to czy bez problemu mogą zapisać się na wizyte stacjonarną w jakiejś(pytanie jakiej?)klinice i po wywiadzie ją otrzymać? Czy fakt, że na przełomie ostatnich kilku lat leczyłam się u psychiatry(antydepy) ale również miałam przepisywane od nich benzo, wpłynie na tą wizyte w klinice? Czy oni w ogóle w jakieś papiery zagladają, IKP?
Większość moich styczności z psychiatrami była ze względu na zaburzenia lękowe, depresyjne ale też i odstawianie benzo. Czytałam opinie kilku klinik w stolicy, ale tego jest od groma - ktoś po krótce jest w stanie odpowiedzieć, doradzić?
  • 23 / 2 / 0
Właśnie. Mam rozpoznanie uzależnienia krzyżowego w papierach. Czy to, że jestem uzależniony od różnych substancji może wpłynąć mi negatywnie przy e-wizycie??
Uwaga! Użytkownik kosmita89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.