Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Ja ostatnio po zajebaniu 300mg na pusty bebech dostalem takiej giga derealizacji, że nie wiedziałem gdzie jestem + paranoja. (byłem przekonany, że moja matka jara zioło, a to był papieros xD) Może to kwestia, że po prostu za dużo na raz przy mojej wadze albo nie wiem. Miał ktoś coś takiego?
  • 599 / 184 / 0
Derealizacja to raczej typowy efekt działania DXM ;)
  • 4 / / 0
a paranoja?
  • 4 / / 0
Często po zajebaniu dexa mam zwiekszona tolerancje na zimno - tzn na dworze pizga jak chuj a mi jest ciepło mimo, że ubrałem się jak na lato xd
  • 17 / 8 / 0
Normalna rzecz, w końcu deks znieczula ciało więc mniej czuć nie tylko ból ale i skrajne temperatury.

połączono
W miare mozliwosci uzywaj opcjo "edytuj"-DB

04 listopada 2024crvstalmeth pisze:
Ja ostatnio po zajebaniu 300mg na pusty bebech dostalem takiej giga derealizacji, że nie wiedziałem gdzie jestem + paranoja. (byłem przekonany, że moja matka jara zioło, a to był papieros xD) Może to kwestia, że po prostu za dużo na raz przy mojej wadze albo nie wiem. Miał ktoś coś takiego?
Derealizacja i nieogarnianie podstawowych rzeczy to normalne objawy jeśli to spora dawka dla Ciebie, mi kiedyś na 3 plateau w połączeniu z małą ilością zioła momentami wydawało się że jadę pociągiem mimo że leżałem w pokoju na kanapie, a 2 razy jak wyszedłem z domu na dużej dawce deksa to potem nie pamiętałem kodu do domofonu i nie mogłem wejść do domu, już myślałem że będę musiał siedzieć na dworze aż deks nie zejdzie, ale na szczęście po kilku minutach próbowania udało mi się wklepać poprawny kod. xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec e-wizyt na medyczną marihuanę. Polski rząd zaostrza przepisy dotyczące medycznej marihuany.

Minister Zdrowia Izabela Leszczyna podpisała rozporządzenie zaostrzające przepisy dotyczące medycznej marihuany w Polsce. Nowe regulacje wymagają osobistego badania pacjenta przed wystawieniem recepty na substancje kontrolowane, co oznacza koniec e-wizyt na medyczną marihuanę w prywatnych klinikach konopnych. Nowe przepisy mocno uderzają w branżę oraz pacjentów, zwłaszcza niemobilnych, ograniczając dostęp do potrzebnego leczenia.

Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów

W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.

Te narkotyki wykryto w organizmie Liama Payne'a. "Wiele różnych substancji"

W organizmie Liama Payne'a, który zginął w zeszłym tygodniu w Buenos Aires, wykryto mieszankę różnych substancji, w tym crack i metamfetaminę - informują media, powołując się na wstępne ustalenia śledczych. Sprawdzane jest nadal, kto sprzedał i dostarczył piosenkarzowi narkotyki.