Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 77 / 20 / 0
Piąteczek, ale będzie piękny weekendzik, pozdrawiam z pregowej pluszolandii.

@Sztigar

Ładnie musisz mieć zryty beret jak masz po predze leki, bez obrazy xDD.
  • 140 / 11 / 0
Odstawiłem SNRI i znowu mam po rekreacyjnym braniu pregi znowu zjazdy psychiczne jak substancja zejdzie. Na antydepie tego nie ma. Prega łączona z fenibutem też tak dobrze działała, na drugi dzień było może lekko otępiale, ale zero zjazdów.
Jakieś pomysły co można brać do pregi?
  • 81 / 8 / 0
Da się trafić lekarza który wpisze Prege i alpre na jednej recepcie/wizycie?
  • 12605 / 2437 / 0
Na 1 recepcie nie da rady, ma wizycie tak, ale nie wiem, jak to uzasadnić. To jak proszenie o wódkę i piwo.
  • 81 / 8 / 0
Czyli gdybym posiadał taka receptę to dobra podkładka na przyszłość?, na 1 RP Alprox i Pregabalina.
  • 586 / 125 / 0
Ja dostawalem pregi 300mg i 1mg alpry na jednej recepcie ale to trzy lata temu bylo.
  • 5801 / 1193 / 43
Miałeś tabsy 300mg, czy 150 mg ?
Ja na jednej recepcie mam prege i bromka.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 586 / 125 / 0
Mialem pillsy 300mg w dawkowaniu 300-0-300 wypisane a do tego lekarz wypisywal mi po 5 paczek na trzy miesiące.
Dbał żebym z bomby nie schodził.
  • 81 / 8 / 0
Ja się zawiodłem pierwsze raz wiadomo mała dawka rzędu 75mg i było fajnie. Po tygodniu na niskich dawkach rzędu 50/75/100. Zarzuciłem 150 i bez rewelacji.
Aha i da się dostać bez prywaciarzy i łapówki normalnie alpre i Prege na jednej RP. Wystarczy odpowiednia grupa inwalidzka.

Scalono ~ Atro

Proszę o scalenie.

Dorzuciłem kolejne 150 i mnie naspidowalo jak po krajowej białej.
Poleciał lorek na uspokojenie ale 300mg Pregi żeby coś poczuć to już dla mnie za dużo mg.
  • 0 / / 0
Po 100 mg Preato można pić? XD Jedno piwo prawie mnie z nóg zwaliło, teraz piję 5 ale zaczynam mieć ataki paniki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).