Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
połączono
W miare mozliwosci uzywaj opcjo "edytuj"-DB
04 listopada 2024crvstalmeth pisze: Ja ostatnio po zajebaniu 300mg na pusty bebech dostalem takiej giga derealizacji, że nie wiedziałem gdzie jestem + paranoja. (byłem przekonany, że moja matka jara zioło, a to był papieros xD) Może to kwestia, że po prostu za dużo na raz przy mojej wadze albo nie wiem. Miał ktoś coś takiego?
W zeszłym tygodniu zjadłem 450mg dexa, przy zaporowej wadze 69kg - więc niby nie dużo. Doświadczenie z dexem: z 2-3 lata temu było jedzone dwa razy też po +- półtora paki aco. Wtedy efekty były jakie były - nie jakieś super, ale całkiem ciekawe. A przede wszyskim na brzuch nie siadało. Ostatnim razem jednak, na początku było spoko, ale później tak siadło na brzuch - a jadłem tabsy powoli i na raczej usty żołądek - ostatni posiłek z 5h przed (nie duży). Skończyło się na skręcaniu się z bólu i wymiotach. No nie polecam, nigdy więcej xd
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.