Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Ja ostatnio po zajebaniu 300mg na pusty bebech dostalem takiej giga derealizacji, że nie wiedziałem gdzie jestem + paranoja. (byłem przekonany, że moja matka jara zioło, a to był papieros xD) Może to kwestia, że po prostu za dużo na raz przy mojej wadze albo nie wiem. Miał ktoś coś takiego?
  • 612 / 187 / 0
Derealizacja to raczej typowy efekt działania DXM ;)
  • 4 / / 0
a paranoja?
  • 4 / / 0
Często po zajebaniu dexa mam zwiekszona tolerancje na zimno - tzn na dworze pizga jak chuj a mi jest ciepło mimo, że ubrałem się jak na lato xd
  • 67 / 26 / 0
Normalna rzecz, w końcu deks znieczula ciało więc mniej czuć nie tylko ból ale i skrajne temperatury.

połączono
W miare mozliwosci uzywaj opcjo "edytuj"-DB

04 listopada 2024crvstalmeth pisze:
Ja ostatnio po zajebaniu 300mg na pusty bebech dostalem takiej giga derealizacji, że nie wiedziałem gdzie jestem + paranoja. (byłem przekonany, że moja matka jara zioło, a to był papieros xD) Może to kwestia, że po prostu za dużo na raz przy mojej wadze albo nie wiem. Miał ktoś coś takiego?
Derealizacja i nieogarnianie podstawowych rzeczy to normalne objawy jeśli to spora dawka dla Ciebie, mi kiedyś na 3 plateau w połączeniu z małą ilością zioła momentami wydawało się że jadę pociągiem mimo że leżałem w pokoju na kanapie, a 2 razy jak wyszedłem z domu na dużej dawce deksa to potem nie pamiętałem kodu do domofonu i nie mogłem wejść do domu, już myślałem że będę musiał siedzieć na dworze aż deks nie zejdzie, ale na szczęście po kilku minutach próbowania udało mi się wklepać poprawny kod. xD
  • 25 / 3 / 0
Czołem!
W zeszłym tygodniu zjadłem 450mg dexa, przy zaporowej wadze 69kg - więc niby nie dużo. Doświadczenie z dexem: z 2-3 lata temu było jedzone dwa razy też po +- półtora paki aco. Wtedy efekty były jakie były - nie jakieś super, ale całkiem ciekawe. A przede wszyskim na brzuch nie siadało. Ostatnim razem jednak, na początku było spoko, ale później tak siadło na brzuch - a jadłem tabsy powoli i na raczej usty żołądek - ostatni posiłek z 5h przed (nie duży). Skończyło się na skręcaniu się z bólu i wymiotach. No nie polecam, nigdy więcej xd
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.