scalono - detronizator
Proszę o scalemie
"odkryłem"(nie chce przypisywać sobie lauru odkrywcy bo na 1000% ktoś już na to wpadł, stąd cudzysłów) całkiem fajny, nieinwazyjny sposób na wyciągnięcie choć części potencjału midasa, sposób na pewno znany, choć ja pobieżnie tyko wertując ten wątek go uświadczyłem.
Bierzemy tabletkę/pół pod język, dosłownie malutkiego łyka wody i trzymamy tak z 10 min, MIdazolam rozpuszcza się w wodzie i w momencie gdy językiem natrafimy na sak pył - połykamy to.
Faza jest bardzo senna (w końcu to premedykant), oniryczna ale ma jakąś taką nutę eurforii, może samo trzymanie pod jęzorem dla taki sam efekt, to tu zaletą jest to, że nie czujemy tu gorzkiego smaku (prawdy) tabletki.
Kiedyś dostałem w szpitalu midasa dożylnie to było coś pięknego. Napad paniki odrazu minął i czułem się tak błogo, wyluzowany. Niestety potrwało to z 1,5h.
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
Tabletka się najlepiej podjęzykowo wchłania.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Po 7,5mg na kopa zdążę jeszcze wyjąć igłe ?
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
14 grudnia 2024london5 pisze: Ile walnąłeś ?
Po 7,5mg na kopa zdążę jeszcze wyjąć igłe ?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.