Czy nie jest to na zasadzie picia 3 dni czystej wódki, a później "leczenie się" whisky? Wiadomo whisky zaleczy kaca, ale jak zejdzie to kac będzie jeszcze wiekszy.
Czy organizm przyjmie to jako inną substancję i będzie to bardziej na zasadzie zaleczania kaca benzo które kaca nie przedłuży?
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Mam jeszcze w apteczce F-fenibut, działa krócej niż standardowy fen, więc może małe dawki zaleczą trochę nerwówkę i łatwiej się zejdzie.
Ehh, ładowanie fena w dużych dawkach kilka dni z rzędu i mieszanie z alkoholem to nie był dobry pomysł.
scalono @V44
Proszę o scalenie postu, może się przydać dla cierpiących odstawkę.
Zarzuciłem małą dawkę 200 mg F-fenibutu, po godzinie objawy odstawienia fena zniknęły całkowicie. Jest relaks, spokój na głowie, cała nerwówka odeszła w mgnieniu oka. Zobaczymy jak będzie jutro ale póki co zadziałało na odstawkę rewelacyjnie. Czuję jakby mózg momentalnie wrócił do ustawień fabrycznych :)
Aktywni użytkownicy na pewno znają popularne źródło fenia, sprzedawane w czarnych samarach.
Czy z materiałem jest coś nie tak, czy fenibut się dla mojego GABA-B się skończył?
Ktoś ma jakieś spostrzeżenia?
Też miałem obawę, że fen przestał działać, ale miałem jeszcze stare sorty od nich i nadal działały wyśmienice. Więc na 100% lipny temat, a szkoda
Ja myślę, że to producenci zaczęli robić gorszy produkt - ostatnio wziąłem z dwóch źródeł i dostałem identycznie wyglądający i smakujący jak fenibut puder które ledwo co smyrają. Jeden łagodny dla żołądka dziwnie pobudza drugi ryjący flaki działa jak fenibut ale słaby jest.
Byłem czysty od fenka prawie rok.
W tamto lato jechałem na fenim prawie codziennie i nawet po 2 mies ciągu czuć bylo wjazd nawet 1g.
Teraz bez tolerki 2g ledwo czuje.
30 października 2024BabciaMadzia pisze: Niedawno ktoś tutaj narzekał na to źródło, podejrzewał, że gostek zaczął fenia czymś rozcieńczać.
Ja myślę, że to producenci zaczęli robić gorszy produkt - ostatnio wziąłem z dwóch źródeł i dostałem identycznie wyglądający i smakujący jak fenibut puder które ledwo co smyrają. Jeden łagodny dla żołądka dziwnie pobudza drugi ryjący flaki działa jak fenibut ale słaby jest.
Byłem czysty od fenka prawie rok.
W tamto lato jechałem na fenim prawie codziennie i nawet po 2 mies ciągu czuć bylo wjazd nawet 1g.
Teraz bez tolerki 2g ledwo czuje.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.