Czy nie jest to na zasadzie picia 3 dni czystej wódki, a później "leczenie się" whisky? Wiadomo whisky zaleczy kaca, ale jak zejdzie to kac będzie jeszcze wiekszy.
Czy organizm przyjmie to jako inną substancję i będzie to bardziej na zasadzie zaleczania kaca benzo które kaca nie przedłuży?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Mam jeszcze w apteczce F-fenibut, działa krócej niż standardowy fen, więc może małe dawki zaleczą trochę nerwówkę i łatwiej się zejdzie.
Ehh, ładowanie fena w dużych dawkach kilka dni z rzędu i mieszanie z alkoholem to nie był dobry pomysł.
scalono @V44
Proszę o scalenie postu, może się przydać dla cierpiących odstawkę.
Zarzuciłem małą dawkę 200 mg F-fenibutu, po godzinie objawy odstawienia fena zniknęły całkowicie. Jest relaks, spokój na głowie, cała nerwówka odeszła w mgnieniu oka. Zobaczymy jak będzie jutro ale póki co zadziałało na odstawkę rewelacyjnie. Czuję jakby mózg momentalnie wrócił do ustawień fabrycznych :)
Aktywni użytkownicy na pewno znają popularne źródło fenia, sprzedawane w czarnych samarach.
Czy z materiałem jest coś nie tak, czy fenibut się dla mojego GABA-B się skończył?
Ktoś ma jakieś spostrzeżenia?
Też miałem obawę, że fen przestał działać, ale miałem jeszcze stare sorty od nich i nadal działały wyśmienice. Więc na 100% lipny temat, a szkoda
Ja myślę, że to producenci zaczęli robić gorszy produkt - ostatnio wziąłem z dwóch źródeł i dostałem identycznie wyglądający i smakujący jak fenibut puder które ledwo co smyrają. Jeden łagodny dla żołądka dziwnie pobudza drugi ryjący flaki działa jak fenibut ale słaby jest.
Byłem czysty od fenka prawie rok.
W tamto lato jechałem na fenim prawie codziennie i nawet po 2 mies ciągu czuć bylo wjazd nawet 1g.
Teraz bez tolerki 2g ledwo czuje.
30 października 2024BabciaMadzia pisze: Niedawno ktoś tutaj narzekał na to źródło, podejrzewał, że gostek zaczął fenia czymś rozcieńczać.
Ja myślę, że to producenci zaczęli robić gorszy produkt - ostatnio wziąłem z dwóch źródeł i dostałem identycznie wyglądający i smakujący jak fenibut puder które ledwo co smyrają. Jeden łagodny dla żołądka dziwnie pobudza drugi ryjący flaki działa jak fenibut ale słaby jest.
Byłem czysty od fenka prawie rok.
W tamto lato jechałem na fenim prawie codziennie i nawet po 2 mies ciągu czuć bylo wjazd nawet 1g.
Teraz bez tolerki 2g ledwo czuje.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.