Czy nie jest to na zasadzie picia 3 dni czystej wódki, a później "leczenie się" whisky? Wiadomo whisky zaleczy kaca, ale jak zejdzie to kac będzie jeszcze wiekszy.
Czy organizm przyjmie to jako inną substancję i będzie to bardziej na zasadzie zaleczania kaca benzo które kaca nie przedłuży?
Mam jeszcze w apteczce F-fenibut, działa krócej niż standardowy fen, więc może małe dawki zaleczą trochę nerwówkę i łatwiej się zejdzie.
Ehh, ładowanie fena w dużych dawkach kilka dni z rzędu i mieszanie z alkoholem to nie był dobry pomysł.
scalono @V44
Proszę o scalenie postu, może się przydać dla cierpiących odstawkę.
Zarzuciłem małą dawkę 200 mg F-fenibutu, po godzinie objawy odstawienia fena zniknęły całkowicie. Jest relaks, spokój na głowie, cała nerwówka odeszła w mgnieniu oka. Zobaczymy jak będzie jutro ale póki co zadziałało na odstawkę rewelacyjnie. Czuję jakby mózg momentalnie wrócił do ustawień fabrycznych :)
Aktywni użytkownicy na pewno znają popularne źródło fenia, sprzedawane w czarnych samarach.
Czy z materiałem jest coś nie tak, czy fenibut się dla mojego GABA-B się skończył?
Ktoś ma jakieś spostrzeżenia?
Też miałem obawę, że fen przestał działać, ale miałem jeszcze stare sorty od nich i nadal działały wyśmienice. Więc na 100% lipny temat, a szkoda
Ja myślę, że to producenci zaczęli robić gorszy produkt - ostatnio wziąłem z dwóch źródeł i dostałem identycznie wyglądający i smakujący jak fenibut puder które ledwo co smyrają. Jeden łagodny dla żołądka dziwnie pobudza drugi ryjący flaki działa jak fenibut ale słaby jest.
Byłem czysty od fenka prawie rok.
W tamto lato jechałem na fenim prawie codziennie i nawet po 2 mies ciągu czuć bylo wjazd nawet 1g.
Teraz bez tolerki 2g ledwo czuje.
30 października 2024BabciaMadzia pisze: Niedawno ktoś tutaj narzekał na to źródło, podejrzewał, że gostek zaczął fenia czymś rozcieńczać.
Ja myślę, że to producenci zaczęli robić gorszy produkt - ostatnio wziąłem z dwóch źródeł i dostałem identycznie wyglądający i smakujący jak fenibut puder które ledwo co smyrają. Jeden łagodny dla żołądka dziwnie pobudza drugi ryjący flaki działa jak fenibut ale słaby jest.
Byłem czysty od fenka prawie rok.
W tamto lato jechałem na fenim prawie codziennie i nawet po 2 mies ciągu czuć bylo wjazd nawet 1g.
Teraz bez tolerki 2g ledwo czuje.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.