Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 131 / 19 / 0
@ErenKruger czyli poszło bezproblemowo jak rozumiem %-D też jest dla mnie to dziwne, że tak naprawdę od czasu covidu nikt a nikt tutaj o nim nie wspomniał a ja go odkryłem gdzies na przelomie 2020/21, zaraz po JP. Może to i lepiej, bo kto wie może jakby stado użytkowników benzo się zleciało to uznałby, że jednak taka ilość tego typu recept jest ryzykowna.
  • 1763 / 526 / 2
26 października 2024RoofTop pisze:
26 października 2024ErenKruger pisze:
@krafa033 spróbuj u JP - najwyżej w razie odmowy zwróci Ci calość kwoty (100zł) %-D
@krafa033

Jest jeszcze druga opcja, tańsza bo 59zł i nie wiem czy ktokolwiek tutaj w wątku wspominał o tym lekarzu ale jego inicjały to DA. Też ma swoją stronę więc wcale nie tak trudno go znaleźć.
Od dwóch lat czekam na sprawę o wyłudzanie recept na opio i fałszowanie dokumentacji medycznej od tego pana xD coś się doczekać nie mogę, śmieszne jest to, że rok później bez problemu wypisał oxy 40mg %-D w dodatku na podstawie tej samej ponoć "sfałszowanej" dokumentacji :korposzczur:
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 131 / 19 / 0
@Merx
Czekaj, czekaj, co?
  • 1763 / 526 / 2
@RoofTop nic nie sugeruję, ale srogo musi lecieć DA żeby takie akcje odjaniepawlać człowiekowi w potrzebie, bo akurat do niego się zgłaszałem, kiedy nie przeginałem z dawkami, ale ciągłość w leczeniu musiałem mieć zachowaną, to że na opio jestem skazany do końca mych dni to już inna bajka. Ale żal dupę ściska trochę tej kasy którą nie oddał za pierwszym razem kiedy stwierdził, że wyłudzam recepty i fałszuję dokumentację.
Radzę uważać, taniej nie znaczy lepiej. Imo podejrzany typ.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 131 / 19 / 0
@Merx a ja co do podejrzenia to bardziej mi się wydawał JP podejrzany, kiedyś kiedys jeszcze nie wymagał dowodu osobistego ale była jakaś sprawa, wiem że gdzieś czytałem że miał nielegalnie załatwione PWZ. Nie wiem czy to prawda i na ile to jest prawda bo raczej by dziś nie funkcjonował no ale zapadło mi też w pamięć jego zdjęcie profilowe na whatsappie w kominiarce i białej koszuli w gabinecie i tak od tamtej pory jak o tym myślę to mi się wydaje jakiś dziwny ten gość.
  • 5373 / 984 / 0
Wg mnie to JP na 100 % !
Wyznaje taką zasade w imie swoich inicjałòw.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 14 / 3 / 0
Hej, jak to jest, że strona JP niby działa, a od 3.10.2024 gość ma zawieszone PWZ i nie może wykonywać zawodu lekarza w żadnej formie?
  • 570 / 209 / 0
@Obelix , fakt, rejestr lekarzy pokazuje, że zawieszone PWZ, z dniem 3.10., może nie wyłączył strony? Strona sobie może działać, ale on nie może wystawić żadnej recepty. Prawdopodobnie toczy się przeciw niemu jakieś postępowanie.
  • 131 / 19 / 0
no i właśnie o tym mówiłem, z tym jego PWZ były już problemy kilka lat temu i ja nie wiem jak on do tej pory jeszcze działa
  • 707 / 138 / 0
To nieźle, a ktoś dostawał recepty od niego po 03.10? Jak tak to niezłe szambo, nie dość że wcześniej działał przypałowo to jeszcze możliwe że działał będąc zawieszonym w wykonywaniu zawodu %-D
:tabletki:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.