Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 131 / 19 / 0
@CristianoRonaldo jak chcesz mocniej i dłużej to dorzuć benzo, ja bym wybrał bromazepan bo ma jak dla mnie najmilsza pluszową fazę
  • 56 / 1 / 0
a ogarnia ktoś ile powinna ważyć tabletka oxydoloru 80 mg po zmyciu otoczki? nie wiem czy nie trace troche leku przy zmywaniu a nie wiem jak to sprawdzic, u mnie wyszlo jak dea razy wazylem 0.33g
  • 2302 / 399 / 0
Mam oksykosin w tabletkach 20 mg. Czego się spodziewać jak wezmę pół tabletki?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 64 / 0
26 października 2024CristianoRonaldo pisze:
a ogarnia ktoś ile powinna ważyć tabletka oxydoloru 80 mg po zmyciu otoczki? nie wiem czy nie trace troche leku przy zmywaniu a nie wiem jak to sprawdzic, u mnie wyszlo jak dea razy wazylem 0.33g
Lol, to już lekka paranoja. Jak zmywasz delikatnie to straty są marginalne.

@mietowy3

10 mg oksykodonu to raczej niewielka dawka nawet bez tolerki na opio. Lekka faza. Ja z tego co pamiętam jako dziewica zaczynałem od 20 mg i było nawet si. Ale to były zupełne początki z dragami.
  • 2302 / 399 / 0
Czyli lepiej wrzucać od razu całą
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Weź całą. Powinno być akurat.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 26 / 0
W przeciągu +/- 3 tygodni zjadłem pakę oksów ( 60 tab 80mg ), do tego wcześniej przez miesiąc raz na dwa, trzy dni jadłem po 2-3 tabsy. Czy mogę spodziewać się objawów odstawiennych, jeżeli tak to jak mocne one będą, czym się ewentualnie zabezpieczyć?
  • 666 / 127 / 0
@Associazione
Tak możesz się spodziewać. Jak będą mocne nikt nie jest w stanie przewidzieć bo jest to kwestia indywidualna. Czym się ewentualnie zabezpieczyć to przeczytaj wątek @DexPL o odstawce opio w dziale detox. Pozdrowienia
:tabletki:
  • 91 / 26 / 0
Tylko z tego co czytam, to tam zejście opisane jest raczej dla osób długo biorących, a nie będących w miesięcznym ciągu. Idąc drogą zaproponowaną w dziale detoks to ja dłużej będę brał opio schodząc, niż trwa mój ciąg, a chyba nie o to chodzi. Nic, spróbuje na pregabalinie wytrwać ten najgorszy okres.
  • 91 / 26 / 0
Ostatnią dawkę wziąłem wczoraj rano i do tej pory jest całkiem... znośnie :D śpię prawie cały czas :)
no i jestem w stanie dojść do komputera i napisać post, czego nie mogłem zrobić na ct z pregabaliny, tylko tam ciąg nieporównywalnie dłuższy i dawki z kosmosu. CT to tylko i wyłącznie moja decyzja, dostęp do opio mam, ale właśnie zauważyłem że przesadzam mocno i za bardzo się wkręcam i trzeba to uciąć na jakiś czas. Straszliwie bolą mnie mięśnie i kości strzelają ale to tyle z tych negatywnych objawów, przynajmniej na ten moment. A no i jeść się za bardzo nie chce.

Scalono ~ Atro

Nie mogę edytować a chciałem coś dodać wszak już w zasadzie trzeci dzień bez owej substancji :)

Ogólnie to jest kicha, nie chce się nic zbytnio, ale fizycznie to raczej nie cierpie. Nie mam ani potów ( z resztą na odstawce pregaby również nie mam, a chodzą słuchy, że to jeden z pierwszych objawów ), no może trochę na czółku, ale nie tak, żeby zmieniać pościel. Wczoraj miałem objawy grypo podobne, bóle kości, stany podgorączkowe, dziś już nie ma z tym problemu. Ogólnie to pregaba robi straszliwą robotę, znam dokładnie stan kiedy jestem po zażyciu, dzięki pregabie śpie, bóle są mniejsze i ogólnie wszystko jest bardziej znośne. Apetytu nie ma prawie w ogóle, wczoraj zjadłem jeden i to niecały posiłek. Jestem w stanie coś pooglądać, czy wejść na kompa i przy herbatce poczytać ebooki czy chociażby hajpka, minus taki że znowu wjechałem na większe dawki i cała praca przy zmniejszaniu dawki poszła w niepamięć. A co do oxów, to całe szczęście ciąg trwał tylko miesiąc, mogę sobię tylko wyobrazić co się dzieje na odstawce przy dłuższym zażywaniu.

Czy się wjebałem? Z pewnością. Co ciekawe nikt z mojego otoczenia nie ma pojęcia, że wpierdalam oxy, nie jest tak, że wjebie i siedze otumaniony, wręcz przeciwnie, raczej działam i jestem taki bardziej do życia. Chujowo, że oczy są jak szpileczki, tego ukryć się nie da, ale tak to nie dałem po sobie poznać.

Czy jest chęć zajebania? Jest, ale mniejsza niż to było w przypadku pregaby na odstawce. Wydaje mi się że jest to spowodowane mniejszym zjazdem, gdyby ten zjazd był bardziej dotkliwy, nie wiem, czy bym się nie skusił.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.