Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
wracając do sedna - teraz jednak schowałem zapas i resztę butelek odłożyłem na później - mam w użyciu jedną napoczętą, w której jest ok. 50 ml, do odstawienia, które zamierzam przeprowadzić potrzebuję 42 ml. jest ono dosyć gwałtowne i opiera się na niskich dawkach, ale mój obecny ciąg nie trwa długo, a dawki opioidów były umiarkowane. mam nadzieję, że pójdzie to sprawnie i gładko, a za niedługo będę mógł wrócić do rekreacyjnego spożywania. przebieg w/w przedsięwzięcia będę się starał opisywać w odpowiednich wątkach. poniżej załączam schemat, którym będę operował realizując odstawkę:
pozdrawiam, przodo
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
tak jak wspomniałem wyżej - metadon jest dostępny w obrocie farmaceutycznym i można go nabyć mając odpowiednio wystawioną e-receptę. z dostępnością Mehtadone Hydrochloride koncernu Molteni nie ma na obecną chwilę problemów.
ja otrzymałem metadon od lekarza psychiatry, został mi przepisany na prośbę - jako opioid, który pozwala funkcjonować w codziennym życiu.
with regards, przodownik
co do samego metadonu, to tak jak wspominałem kiedyś - dużo lepiej mi się go stosuje w warunkach domowych, kiedy przepisuje go lekarz, niż będąc na programie substytucyjnym. program był dla mnie utrudnieniem i nie wspominam go dobrze. stosowanie metadonu samodzielnie pozwala mi funkcjonować i zażywać go wedle potrzeb i uznania, bez zbędnych obostrzeń.
pozdrawiam, przodownik
with regards, przodownik
abstrahując, jeśli chodzi o mój obecny proces redukcji, to póki co stosuję się do uprzednich założeń i jeszcze nie dobrałem większych ilości. dzisiaj przyjąłem 7.5 ml metadonu 0,1% zgodnie z rozpiską, choć nie wiem czy wytrwam dalej, ponieważ mimo tej dawki czuję pewne objawy abstynencyjne i spory głód opioidowy. mój obecny ciąg trwał dwa miesiące, ale udawało mi się stosować relatywnie niskie dawki oraz utrzymywać w ryzach tolerancję. jednak mimo tego tak niskie dawki mogą być podejściem zbyt gwałtownym. w razie potrzeby będę zmuszony zmodyfikować rozpiskę wraz z dawkowaniem, o ile wcześniej nie ulegnę nałogowi i nie strzelę 50-tki syropu od razu.
with regards, przodownik
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.