Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 12856 / 2508 / 0
Na co konkretnie patrzymy? (poza pyłkiem). To jakieś młynek do kawy?
  • 1551 / 400 / 13
pospolity blender - niezwykle przydatne narzędzie dla narkomana; na zwałe smoothie i szejka można zrobić albo pokruszyć parasyf i pseudoefke na jebany proch

a owy keef to zasadniczo efekt uboczny kondensowania odpadów na makumbe
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12856 / 2508 / 0
Makumbę będziesz z kiefu robił? : o Nie lepiej sprasować na #? Ja czasem lubię dodać trochę pyłku do komory Vap Cap'a (nie za dużo). Bardzo ładnie wzmacnia działanie.
  • 1551 / 400 / 13
skądże… za fajny ten pyłek, szkoda żeby w mleku pływał - chodziło mnie tylko o to że nie chciało mi się skubać tej zieleniny

najchętniej to bym go użył jako posypkę do moonrocka bo podobno zmiata z planszy a to jedna z niewielu konopnych rzeczy których jeszcze nie miałem okazji spróbować
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12856 / 2508 / 0
Zmiel topa, dodaj pyłku, zmieszaj i wyjdzie na to samo : )
ODPOWIEDZ
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.