Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
Za dwa dni mam strasznie stresująca sytuacje, na myśl której chce mi się wymiotować i pomysł mam czy by nie zmieszać lorazepamu 1mg z alprazolamem 0.25-0.5 max, biorę doraźnie więc jest tolerka ale nie mocna, i co sądzicie o takim połączeniu? Zły pomysł? Nadmierna sedacja itd myślicie?
  • 576 / 120 / 0
@Juwulka
Ja bym wziął lorka i jka będzie trzeba dorzucil polowe standard dawki alpry gdyby lorek nie wystarczyl
  • 229 / 76 / 0
Ja ostatnio codziennie miksuje alkohol z alprą i mefem. Ewentualnie z zolpidemem.
Dzisiaj 6mg alpry, właśnie kupiłam sobie Jim Beam'a jabłkowego - mój ulubiony smak *-* Chociaż wolę Jacka Danielsa, ale chuj.
Do tego już 1g mefa poszedł i mam jeszcze 2g, ale zobaczymy jak się wieczór potoczy :D
  • 1 / / 0
Polecam 3g benzydamina + 450 DXM i ziolo wrazenia niezapomniane
3-MeO-PCP+ difenidyna swewgo czasu tez mi dobrze daly
  • 9 / / 0
co sądzicie o miksie nep + 3-MMC ?
  • 62 / 18 / 0
Dobry mix. Tak jak kiedyś byl pentedron plus 3mmc. Tak śmiało można teraz NEPem pentka zastąpić. Tylko z dawkami uważaj. Ja bym walnął bombkę 3mmc(sam ogarnij ile Cię satysfakcjonuje, tutaj to w sumie bez problemu) a nepem uważaj tak40- 50mg sniff max na wejściu 3mmc bo to mocne ustrojstwo, niektórzy narzekają bardzo jak przesądza z NEP. Mnie tam nigdy nic nie było nawet jak szło vapo po 100mg ale każdy jest inny. Więc wspominam.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Mam pytanko. Posiadam Dolory 80mg, alprazolam (xanax bary 2mg), pregabaline (300mg w kapsułce, ale mogę odsypywać ile chce). Jak najlepiej zmiksować żeby najlepiej się poczuć? W jakiej kolejności to wrzucać? Dodam, że oxy tylko sniffuje jakoś najlepiej mi to pasuje. Tolerka na oxy dosyć duża, jestem w ciągu od kilku miesięcy po 100-200mg dziennie, alpre dostałem wczoraj.

Przeniesiono ~ Atro
  • 117 / 14 / 0
@podpaski ja zawsze najpierw wrzucałem alprazolam, nie wiem jaką masz tolerke na benzo ale ja niegdyś mając wysoką ładowałem 4mg Xanaxu i za jakies 10-15min ładowałem oxy oral czasem sniff (jeśli sniff to dzieliłem sobie kilka sztuk 40mg na pół i dokładałem co jakieś 5min do momentu aż poczułem, że jestem na granicy odpłynięcia). Co do pregabaliny się nie wypowiem ale według mnie zepsuło by to miły, ciepły nodding
https://youtu.be/BY_XwvKogC8?feature=shared
  • 2493 / 582 / 0
Zjadłem 10g gałki muszkatołowej, a kiedy zaczęła działać wypiłem lemon teka z 50 łysiczek. Działa to mocno synergistycznie. NIESAMOWITA intensywność psychodelii, cevy, oevy... Jednak pod koniec zrobiło się nieco delirycznie, ale szybko minęło. Dla gładkiego lądowania przyjąłem podjęzykowo 0.3mg klonazolamu i jest w porządku. Jeśli, to tylko dla wprawionych psychonautów.

Fajnie, bo kiedy grzyby przestaną gnieść nasze jestestwo, dalej można cieszyć się gałkowym chillem.
  • 1 / / 0
Będę dzisiaj miksował

10g Gałka muszkatołowa (mirystycyna)
1000mg benzydamina
2g Psylocybe cubensis (malabar)
2g amanita muscaria (muskaryna)
1200mg Piracetam
3g marihuana decarb (THC)

Powie mi ktoś czy umrę?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana rekreacyjna na Florydzie pozostanie nielegalna, w referendum zabrakło 3%

Marihuana rekreacyjna na Florydzie nadal będzie nielegalna pomimo, że za jej legalizacją dla osób powyżej 21 roku życia opowiedziało się 57% głosujących. Referendum odbyło się w ramach wyborów prezydenckich. Co ciekawe za liberalizacją prawa konopnego głosował będący Republikaninem Donald Trump, który udział w wyborach brał właśnie na Florydzie. Jest to o tyle ciekawe, że gubernator stanu Ron DeSantisa i przywódcy Republikanów z Florydy byli przeciwni zmianom i wydali na kampanie przeciwko legalizacji zioła wiele milionów dolarów. „Legalna marihuana to jedynie zyski dla korporacji i smród marihuany na ulicach.” – twierdzi DeSantis.

Prezes znanej korporacji przyłapany na kupnie narkotyków

Stefan Kaufmann, prezes firmy Olympus, czołowego japońskiego producenta sprzętu optycznego, zrezygnował ze stanowiska – przekazano w oświadczeniu. Agencja AFP podaje, że niemiecki menedżer został oskarżony o kupno narkotyków.

Od dziś fentanyl i marihuana niedostępne w receptomatach

Fentanyl i marihuana są na liście substancji, których nie można kupić poprzez receptomaty. Dziś wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie środków odurzających i substancji psychotropowych.