Wiem o tym doskonale by nie mieć oczekiewań, ale to jest tak mocno zakorzenione w nas, że chyba zawsze oczekiwania będą się pojawiać - w końcu po to używamy danej substancji, aby poczuć coś co poczuł ktoś i nam się to podoba :)
Anegdota: mój pierwszy raz z dxm, pojechaliśmy do rezerwatu przyrody z ziomeczkiem. wrzucamy. Po godzince oczekiwania nie zostały spełnione, więc stwierdziliśmy, że lipa i wracamy. No i jedziemy tramwajem i nagle dmx weszło na pełnej kurwie i wyłączyło mi nogi. Z tramwaju dosłownie wypadłem, gdyby nie ogródki działkowe przy przystanku to bbym na ryj wyleciał xD no i do domu wracałem trzymając się czegokolwiek.
Później miałem jeszcze kilka razy z dxm.
To jednak pokazało by siedzieć na dupie, zamknąć morde i grzecznie czekać i obserwować siebie i to co siię dzieje, a nie marudzić bo oczekiwania były duże a jest ... inaczej.
Zdrówka!
Za każdym razem podanie doustne, i zdejmowałem otoczke, tylko za drugim rozgryzłem. Dodam że za każdym razem z godzinę przed oxy wypijałem około 700 ml świeżo wyciskanego soku z grejpfrutów. Jestem też na ssri (escitalopram 10mg) Poza tym opio żadnego nie waliłem od paru lat, może być lekka tolerka na benzo (xany i clony w niedużych ilościach raz na tydzień przez ostatni miesiąc około). Czy możliwe że wyrobiła mi się tolerancja? Jeśli tak to ile czekać żeby się wyzerowała.
Czy jest to kwestia odwodnienia?
A tak na poważnie, co z połykaniem pokarmu? U mnie wygląda tak, że najpierw muszę go wziąć do ust a nastepnie popić, bo nie ma szans, abym go przęłknął.
Prosiłbym tym razem bez żartów, bo pole do popisu wciąż jest hehe :)
11 października 2024Associazione pisze: Pytanko mam - czy to normalne, że po oxach mam problem zarówno z połykaniem jak i oddawaniem moczu?
Czy jest to kwestia odwodnienia?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.