uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jeśli roślina żyje na żółtym świetle, możesz pozostawić światło włączone 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, co pomożesolar smash skrócić okres powolnego wzrostu, zamiast tego urośnie. próbowałem
  • 2 / 1 / 0
Twoja metoda, choć może mieć pewne szanse na powodzenie, może skutkować mniejszymi plonami, ponieważ roślina może się stresować i nie rozwijać się w pełni. Zmiana w cyklu świetlnym może również zwiększyć ryzyko chorób i szkodników, jeśli roślina będzie osłabiona. Warto zwrócić uwagę na monitorowanie jej stanu, aby uniknąć problemów, o których wspomniałeś.
schoolboy runaway
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.