4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1126 / 313 / 2
@RobertoSS powodzenia z zespołem pozapiramidowym po zakończeniu ciągu. :) oczywiście nie życzę tego, ale u mnie przy mniejszym kalibrze lecenia tak się stało i mam do końca życia uszkodzone OUN. Jak się przygotować? Szpitalny oddział detoksykacyjny tylko i wyłącznie, jeśli mowa o takich mixach z lekami i takich dawkach. - szczególnie chodzi mi o komplikacje związane z tym mixem jak napisałem wyżej.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 87 / 9 / 0
@Merx zespoł pozapiramidowy to moje najmniejsze zmartwienie. Lęków sie boje ,ale mysle ze na moim zestawie leków nie będzie tragedii. Mialem w lipcu 5 dni przerwy i nic poza delikatnym lekiem (ktory po mj sie wyciszał)nie doswiadczylem. Tylko ,ze wtedy wiedzialem ze jak wroce to znow przywale szczury🙈 nie mam czasu na szpitale ,mam 5letnią Córkę. sam musze z tego wyjsc. Robil ktos detoks na własną rękę?
  • 1126 / 313 / 2
@RobertoSS a wiesz w ogóle co to jest zespół pozapiramidowy? bo mnie to musieli nieść na rękach do szpitala na oddział detoksykacyjny jak raz mi się MPH skończyło, bo nawet biorąc w dawkach, które nie podchodzą nawet pod rekreacyjne muszę liczyć się z tym, że jak zabraknie mi MPH to z buta dostaję zespołu pozapiramidowego, a jak nie wiesz to powiem Ci tak - na forum istnieje pewne powiedzenie, że jest to najgorsza rzecz, która może spotkać ćpuna i w miliardach procent się zgadzam. Nie ma to jak napinanie się każdego z mięśni nawet tych o których nie miałeś pojęcia z taką mocą, że później przez 2 tyg nie możesz się ruszyć z powodu 'zakwasów'. - ale nie ma to jak spłycić coś co może nawet zabić do najmniejszego zmartwienia :D oczywiście piszę to z dystansem :)
PS. radzę wbić sobie do głowy to co powtarzam zawsze i będę do usranej śmierci powtarzał:
ALBO SIĘ LECZYSZ, ALBO ĆPASZ
  • 87 / 9 / 0
Nie bedzie żadnego zespołu ,nie wkrecaj mi xd Ty po fecie tak mialeś? Mialem kiedys 2 letni ciąg ,zamkneli mnie do puchy i jak reka odjął ,nie bylo zadnych schiz itp
Ja nie bralem nic w nos 7lat i nagle w tym roku mi odwaliło. Mysle ,ze poradze sobie w warunkach domowych. Mam terapeutke ,będzie dobrze.
A jak cos zlego zacznie sie dziac to opowiem ze szczegolami mojej psychiatrze i na pewno cos wymysli
Ostatnio zmieniony 17 września 2024 przez RobertoSS, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1126 / 313 / 2
@RobertoSS tutaj chodzi o to, że bierzesz coś co wyrzuca Ci dopaminę razem z tym co Ci tą dopaminę później hamuje i nie ma gdzie się podziać - w taki mniej więcej sposób buduje się ryzyko dostanie zespołu pozapiramidowego, mi osobiście stało się to po amph łączonej z kwetiapiną na koniec fazy, później po MPH łączonym z różnymi neuroleptykami.
  • 87 / 9 / 0
@Merx Dzięki za info. Uporam się z tym z pomocą leków i psychoterapi. A Tobie co własciwie było? I ile to trwało?
  • 1 / / 0
Kurde panowie przejebane, mef jest fajny. Wrecz nie to ze fajny on jest za fajny. Macie jakies protipy jak od trgo odejsc rzucic czy odwrócić uwage? Ja wiem no pobiegac, wyjdc do ludzi, odciac sie od biorących, ale no czasami wrecz az sie prosi ta mysl z tylu glowy. A w sumie to by lepsze po mefce bylo i kij, psycha siada wygrywa nalog…
  • 40 / 4 / 0
czy jak zażywam tylko w weekendy to już jestem uzależniony?
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
02 października 2024DonDron pisze:
Kurde panowie przejebane, mef jest fajny. Wrecz nie to ze fajny on jest za fajny. Macie jakies protipy jak od trgo odejsc rzucic czy odwrócić uwage? Ja wiem no pobiegac, wyjdc do ludzi, odciac sie od biorących, ale no czasami wrecz az sie prosi ta mysl z tylu glowy. A w sumie to by lepsze po mefce bylo i kij, psycha siada wygrywa nalog…
Polecam LSD abys ulozyl sobie wszystko w glowie na nowo

ja za to polecam przeczytać regulamin forum zanim doradzisz komuś coś, co może bardziej zaszkodzić niż pomóc - jest to warn słowny, nie ostrzeżenie liczone do licznika, gdzie 3 ostrzeżenia = ban 72h /Merx
  • 1 / / 0
Walimy nockę z ziomkami i w jakiej kolejności zażywać kryształ, piksy[lv], i zioło słyszałem że zioło podbija fazunie po krysztale ale jak uzyskać najlepszy efekt po tych 3 agentach
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.