Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 77 / 13 / 0
na latarni morskiej w Sopocie
  • 15 / 1 / 0
w błocie
Uwaga! Użytkownik Yeresina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 2 / 0
W kościele xdd był klimacik
  • 1339 / 339 / 13
na chacie u policjanta
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 50 / 5 / 0
W aucie u ziomka który akurat jechał, totalna głupota ale nie wziąłem pod uwagę że też na niego zadziała :D musiał się zatrzymać bo nie mógł przestać się śmiać natomiast ja wpadłem w paranoje że się rozwalimy ;-; na moje szczęście nie ruszyliśmy. No i moje pierwsze spotkanie z merry Jane ❤️ Ukraińcy z mojego gimnazjum przynieśli z 2 gramy towaru i zrobili butle, powiedzieli że to śmieszny tytoń i żebym wziął bucha.. Na środku klatki schodowej
  • 1 / 1 / 0
z ojcem na dachu domku letniskowego, żeby matka nie wyczuła zapachu :D
  • 5 / 2 / 0
Na szkolnym balu maturalnym z kolegami z klasy, prosto w klasie. Niczego się nie baliśmy)
  • 480 / 73 / 0
U mnie doszła aktualizacja. Pod komendą xD
  • 1 / / 0
Autobus miejski :D do tego nie był pusty ;)
  • 2881 / 301 / 0
podczas wykładu na głównej auli Wydziału Fizyki Politechniki Warszawskiej
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.