ODPOWIEDZ
  • 354 / 63 / 3
Ktoś z was jechał ostatnio może tramwajem linii 4? Widziałem ostatnio jak ktoś, raczej szczupły, wysoki czytał hajpa na telefonie w tramwaju.
  • 2814 / 365 / 0
@narcovoyage13 a jak wyglądała ta osoba jak byla ubrana ? Choc jak szczupluly to raczej nie ja
  • 354 / 63 / 3
Raczej normalnie. Jeansy niebieskie i taka sportowa szara bluza. Krótkie brązowe włosy
  • 2814 / 365 / 0
To na bank nie ja ;)
  • 354 / 63 / 3
No to jeszcze jacyś hajpowicze jeżdżą 4
  • 4357 / 701 / 2117
Też nie ja, nie jeżdżę 4-ką. :)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 354 / 63 / 3
Który z was idiota dał ostatnio narkotyki pieprzonemu licealiście na przystanku mścięcino krzyżówka. Kurwo tak się nie robi
  • 2 / / 0
23 września 2024narcovoyage13 pisze:
Raczej normalnie. Jeansy niebieskie i taka sportowa szara bluza. Krótkie brązowe włosy
Na jakim telefonie to czytał? iPhone? Może w takim ciemno zielonym casie? Bo jeżeli tak to możliwe, że ja, chociaż te niebieskie jeansy mi tu nie pasują, rzadko je noszę.
  • 354 / 63 / 3
@h1 a takich detali to już nie pamiętam :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.