Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 697 / 136 / 0
Witam. Kolejny raz jestem w posiadaniu DHC 60MG natomiast biodostępność tej substancji jest żenująca i co prawda da się tym zaleczyć skręta, ale chciałbym zapytać czym można podbić działanie aby się porzadnie wygrzać. Na stanie mam tramal w kroplach, syropek thioco, alpre, bromy, hydroksyzyne. Wcześniej byłem w 1/2 miesięcznym ciągu na oxy w dawkach 100-240mg dziennie. Dziękuję za każdą odpowiedź i pozdrawiam.
:tabletki:
  • 6 / / 0
w odpowiedniej ilosci to wszystko co masz pod reka, od siebie polecam rute stepowa na podbicie kazdego opio
  • 697 / 136 / 0
Chyba oprocz bezo,prometh i wyciagu z grejfruta nic zbytnio nie pomoże
  • 2392 / 663 / 0
W moim przypadku - choć wydaje się on być bardzo osobniczy - DHC lepiej działa kiedy w żyłach krąży bupra. Ale nie może to być brane razem. Dhc w dużej dawce ok 800+ wrzucam po ok 20h+ od ostatniej dawki bupry i stan jest naprawde jedyny w swoim rodzaju nie opisania
  • 15 / 8 / 0
Cos w tym rzeczywiście jest, jakis związek pomiędzy bupra a dhc. Jakiś czas temu zrobilem sobie z rana 600 mg dhc metoda I.R. kolo godziny 13 uznałem, ze jest coś dziwnie slabo, wiec nie mając nic innego pod ręką zapodałem bunorfin 2 mg. Wygrzalo konkretnie, jakby bupra podbiła dhc, noda nawet zalaplem, trzymało do 24. Fazę bupry znam na wylot i to na milion procent nie było to.
  • 12 / 1 / 0
Podobnie jest w miksie z oksy i zdziwienie mnie wzięłó z tramalem mała dawka 150- 300mg .
  • 327 / 68 / 0
Ja dziś rano wziąłem jak zwykle 300mg pregabaliny i koło 14 wziąłem dhc continus 90mg i 90 min później jeszcze raz tyle samo i w pewnym momencie nie powiem czułem się nieźle porobiony, później jeszcze jointy i fajnie było sobie przypomnieć działanie opio po dłuższej przerwie, kodeina za krótko dla mnie trzyma.
czas zwolnić
  • 3118 / 1071 / 0
jeśli chodzi o niefarmakologiczne sposoby na podbicie działania, to moim zdaniem zdecydowanie warto jest całkowicie rozkruszać tabletki DHC Continus o przedłużonym uwalnianiu w bardzo dokładny sposób - wręcz do formy drobnych grudek. to w moim przypadku naprawdę nasila intensywność efektów oraz sedację, sprzyja tzw. "zwisom".

zazwyczaj po prostu gryzę tabletki na dwie części, wtedy działają dłużej i bardziej jest ten efekt wyważony. dzisiaj jednak spróbowałem podejść do dihydrokodeiny właśnie w w/w sposób i dawka 540 mg dosyć mocno mnie odurzyła, w charakterystyczny dla opioidów sposób. oczywiście działanie było dużo krótsze, ale coś za coś - intensywność kosztem długości trwania efektów.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 697 / 136 / 0
Potwierdzam, jak bylem na ciągach DHC zawsze na pył kruszylem i różnica byla znacząca, do tego łatwiej bylo spożyć niz ładować tam po 5-10 tabsow. Troche roboty z tym bylo ale opłacalne
  • 3118 / 1071 / 0
u mnie kruszenie tabletek DHC Continus przebiega dosyć sprawnie i szybko - robię to w bardzo prosty sposób, tj. umieszczam po dwie 90-tki pomiędzy łyżkami i zgniatam tabletki na drobne grudki, co prawie, że całkowicie eliminuje mechanizm zmodyfikowanego uwalniania. mimo, że smak samego pyłu i wosk z tabletki jest ohydny, to ta metoda pozwala naprawdę wzmocnić działanie narkotyczne - tym samym zużywając mniejszą dawkę.

polecam metodę z łyżkami zamiast używania kartki z tabletkami w środku, idzie dużo szybciej.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.