Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 2809 / 364 / 0
Dużo jest peptydów i one są o tyle bezpieczne bo występują naturalnie w organizmie człowieka. Oczywiście każdy peptyd ma swoje zastosowanie.
Jesli chodzi o regenerację to : Bpc157 i Tb500
Poprawą skory i włosów: GHK-CU i Epitalon ( panie bardzo sobie je chwalą )
Jesli zależy na poprawie snu : DSIP epitalon również pomoże
Poprawa " głowy " co by to nie znaczylo : Semax i selank
Analogi HGH : GHRP2 i GHRP6 ( również regeneracja itp )
Układ immunologiczny : Cortagen ( odpoiednik ruskiego Cortexinu )
Jest tego naprawdę sporo
  • 9379 / 1827 / 2
To, ze te peptydy występują w organizmie nie znaczy nic.
1) nie wiemy jak organizm zareaguje na mocno zwiększona ilość danego peptydu. To, że występuje w organizmie w stężeniu 0.1mg to nie znaczy, że podanie dodatkowych - zgaduje 0.2mg nie namiesza.
2) nie wiesz co dostajesz od vendora. Zazwyczaj paki idą z Chin i ciężko określić co tam jest.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2809 / 364 / 0
@Stteetart
Ja wiem że paki idą z chin i później dany lab wypuszcza jako swój produkt
Jeśli chodzi o mnie to peptydy bardzo mi pomogły jak nie uratowały życia.. miałem po chemioterapii takie rany ze bylo widać zebra i całe wnętrzności ciała ghk-cu epitalon tb500 bpc157 pomogły to wygoić w kilka miesięcy gdzie nie pomagały zadne specjalistyczne opatrunki masci nawet komora hiperbaryczna itp . Ale wiadomo kwestia indywidualna
  • 9379 / 1827 / 2
Zobaczymy jak wpłyną na Ciebie w długiej perspektywie. Bo akurat nt temat nie ma żadnych badań.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.