4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Jaki mefedron wybierzesz ?
Biorę prawilne 3 mmc mniejsza szansa fake
20
14%
Biorę 4mmc w ryżu jak kiedyś (nieważne czy aktywne czy zanieczyszczone)
17
12%
Biorę legitny mefedron który w badaniach wyjdzie jako czysty w nosie mam wygląd
26
18%
Będę szukać byle jakiego ketona byle klepał
30
21%
Wybieram cmc
13
9%
W związku ze słaba jakością ketonów poszedłem w klasyki typu koka, MDMA
11
8%
Zbyt wiele życia straciłem na ketony
17
12%
A co to mefedron
8
6%

Liczba głosów: 142

ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
jak dla mnie im krysztal jest ciemniejszy, tym lepiej. Osobiscie uwielbiam doslownie czarne sorty 4cmc
  • 5 / / 0
Szklaki. Jak jest jakiś inny kolor odrzuca mnie to i boje się brać staram sie wybierać same czyste przeźroczyste.
  • 177 / 27 / 0
Przezroczyste, białe sorty jeśli juz CMC sprawdzone. Jak cos jest żółte lub brązowe to jest zanieczyszczone. mefedron temat tabu, niby jest na rynku ale opinie podzielone.
Przedstawienie musi trwać.
  • 1974 / 528 / 0
27 lipca 2024ogadek pisze:
jak dla mnie im krysztal jest ciemniejszy, tym lepiej. Osobiscie uwielbiam doslownie czarne sorty 4cmc
bruh %-D

w łodzi latało to brązowe brudne cmc i potem ludzie niezadowoleni z działania jak czystszy temat był ¯\_(ツ)_/¯
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1514 / 389 / 13
cherry kokolino było kozackie wg te pierwsze “mefedrony” jakoś mocniej dybały i starczało dla wszystkich żeby się dobrze porobić

ale to były fajne młodzieńcze lata a obecnie mam trochę inne upodobania - może za darmo bym się skusił ale jeśli miałbym kupować ketony to zdecydowanie wolałbym alfę :zombie:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.