4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Jaki mefedron wybierzesz ?
Biorę prawilne 3 mmc mniejsza szansa fake
20
14%
Biorę 4mmc w ryżu jak kiedyś (nieważne czy aktywne czy zanieczyszczone)
16
12%
Biorę legitny mefedron który w badaniach wyjdzie jako czysty w nosie mam wygląd
26
19%
Będę szukać byle jakiego ketona byle klepał
29
21%
Wybieram cmc
13
9%
W związku ze słaba jakością ketonów poszedłem w klasyki typu koka, MDMA
11
8%
Zbyt wiele życia straciłem na ketony
16
12%
A co to mefedron
8
6%

Liczba głosów: 139

ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
jak dla mnie im krysztal jest ciemniejszy, tym lepiej. Osobiscie uwielbiam doslownie czarne sorty 4cmc
  • 5 / / 0
Szklaki. Jak jest jakiś inny kolor odrzuca mnie to i boje się brać staram sie wybierać same czyste przeźroczyste.
  • 153 / 24 / 0
Przezroczyste, białe sorty jeśli juz CMC sprawdzone. Jak cos jest żółte lub brązowe to jest zanieczyszczone. mefedron temat tabu, niby jest na rynku ale opinie podzielone.
Przedstawienie musi trwać.
  • 1974 / 523 / 0
27 lipca 2024ogadek pisze:
jak dla mnie im krysztal jest ciemniejszy, tym lepiej. Osobiscie uwielbiam doslownie czarne sorty 4cmc
bruh %-D

w łodzi latało to brązowe brudne cmc i potem ludzie niezadowoleni z działania jak czystszy temat był ¯\_(ツ)_/¯
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1311 / 334 / 12
cherry kokolino było kozackie wg te pierwsze “mefedrony” jakoś mocniej dybały i starczało dla wszystkich żeby się dobrze porobić

ale to były fajne młodzieńcze lata a obecnie mam trochę inne upodobania - może za darmo bym się skusił ale jeśli miałbym kupować ketony to zdecydowanie wolałbym alfę :zombie:
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.