Ja lubię ten graf.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
11 lipca 2024TooMuchSmoke pisze: To normalne ze albo w ogóle nie ma „dymu” albo malutka chmurka? Kopie dobrze, ale wkurwia mnie ten brak bucha :D wapowalem od 185 do 207 stopni póki co
Zaobserwowałem że chmura schodzi większa jak zioło jest odpowiednio suche i najważniejsze nie za mocno ubite w komorze.
Dla mnie w tej chwili istnieje tylko Vap Cap + FMJ - w tym segmencie cenowym to Ferrari vs Skody, Łady i Kie. Niestety "sterowanie" temperaturą na oko, ale kto by narzekał mając taki efekt. W zasadzie można jedynie nagrzać dla smaku, dla mocnego działania, albo na dławienie się parą : )
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe
Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!
Długotrwałe stosowanie marihuany nie powoduje istotnych zmian w funkcjonowaniu mózgu
Badanie opublikowane w czasopiśmie JAMA Network Open dostarcza dowodów na to, że regularne spożywanie produktów z medycznej marihuany przez dorosłych nie prowadzi do istotnych negatywnych zmian w strukturze czy funkcjonowaniu mózgu. Naukowcy z Harvard Medical School oraz McGovern Institute for Brain Research (MIT) przeprowadzili podłużne badanie, w którym analizowali dane z obrazowania mózgu (fMRI) pacjentów stosujących medyczną marihuanę oraz osób zdrowych niebędących użytkownikami.