Ja lubię ten graf.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
11 lipca 2024TooMuchSmoke pisze: To normalne ze albo w ogóle nie ma „dymu” albo malutka chmurka? Kopie dobrze, ale wkurwia mnie ten brak bucha :D wapowalem od 185 do 207 stopni póki co
Zaobserwowałem że chmura schodzi większa jak zioło jest odpowiednio suche i najważniejsze nie za mocno ubite w komorze.
Dla mnie w tej chwili istnieje tylko Vap Cap + FMJ - w tym segmencie cenowym to Ferrari vs Skody, Łady i Kie. Niestety "sterowanie" temperaturą na oko, ale kto by narzekał mając taki efekt. W zasadzie można jedynie nagrzać dla smaku, dla mocnego działania, albo na dławienie się parą : )
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.