Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Czy ktoś z Was był na Dominikanie (Punta Cana)?
Jak tam wygląda kwestia palenia marihuany ? Słyszałam, że tematy mają przeokropnie smaczne.
  • 76 / 13 / 0
Dostępne od ręki na plaży lub w sklepikach u co drugiego typa, jakość przeciętna, nie spodziewaj się dopieszczonych topów spod lampy, aczkolwiek nie ma tragedii, do chillu na plazy styknie. kokos tez od ręki dostępny j dość tani.
  • 7 / / 0
Pamiętasz mniej więcej jakie ceny ?
  • 76 / 13 / 0
palenie 50 dolcow za „piątkę” (dają na oko zazwyczaj, próbuj troche potargować o ilość), kokos około 50 dolcow za „sztukę”, ale chuj wie ile tam jest, nie kupowałem tylko mi proponował gościu, zazwyczaj jeden typ ma obie rzeczy, miłego tripa ✌️
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.