Macie może jakieś swoje schematy działania ?
Ja np mam schematyczne kręcenie bata i musi tak być bo inaczej nie smakuje xD
Osobiście lubię oglądać filmy / seriale, spacerować w jakimś fajnym miejscu, albo grać w kosza. Kiedyś nawet biegałem 10km tak z 40 minut po bongu, ale okazało się, że odwrotnie jest zdecydowanie lepiej : )
@NyksBenzo
Co to jest kręcenie bata? :)
scalono_xxx
Nie mogę edytować
już załapałem z tym batem ;)
Albo na wędrówce rowerowej, przystanąć albo pieszej.
Zazwyczaj w domu, bo nie mam ochoty z nikim się klimatyzować, zazwyvzaj dotyka mnie ta przepiekna samotność, bez otoczenia tłumu idiotów.
Po trawce i prawie zawsze lubię odpoczywać, na chuj tracić energię? Nic nie robić, po prostu trwać to moje ulubione zajęcie
Popieram tylko partnerstwo w pojedynkę.
Kobieta I Facet, szkoda, że kobiety w tych czasach takie rozwiązłe i zachłanne materialnie.
Youtube, muzyka, gry komputerowe,
sprzątanie, czytanie.
Itp.
Najczęściej to gram i o wiele ciekawiej jest. Rozkminiam wtedy jakieś strategie, o których na trzeźwo nie chce mi się myśleć. O wiele bardziej mnie to pasjonuje po mj niż bez.
Na yt oglądam jakieś ciekawe filmy z podróży albo o reportaże. Wczuwam się wtedy w klimat. Przenoszę się tak jakby w ten świat z za monitora.
Łatwiej mi się jest zmotywować do sprzątania. A książki wydają się o wiele bardziej realistyczne.
Pozdro dla wszystkich jaraczy zielska.
27 lat dobijam na ten youtube robie sie powoli za stary kurwa i nie sledze juz influencerow wyjebka max
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.