Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 56 / / 0
ja bym się nie zorientował, że wpierdalam benzydaminę z szynką
Uwaga! Użytkownik paszczak420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
jarro pisze:
Któregoś wieczoru szykując kanapki na domówce planowaliśmy dosypać ziomkowi pod szynkę benzydaminę, ale przyłapał nas kiedy dekorowaliśmy kanapki owym narkotykiem ;-P
dawno się nie spotkałem z głupszym pomysłem
normalnie nagroda darwina dla jarro
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
paszczak420 pisze:
ja bym się nie zorientował, że wpierdalam benzydaminę z szynką
;]
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 10 / 5 / 0
MNIE KIEDYś DALI TRAWE Z KWASEM ZMIESZNA ALBO Z HEROINOM BO WIDZIAłEM JAK SIę KRENCI WSZYSTKO JA PIERDOLI
Uwaga! Użytkownik Bąk_Śmierdziel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: frs »
Powinieneś mieć nick bak_pierdziel bo ci się pierdoli XD.
  • 2012 / 84 / 0
Ja dla swojej panienki wrzuciłem do energy drina 2 dobrej jakości dropsy(trójkątne, żółte iksy)bo nie chciała spróbować hehe ale ją kurwa pozginało, później mi oczywiście dziękowała.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2008 przez p4g4y0zzz(X), łącznie zmieniany 1 raz.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropsik »
p4g4y0zzz(X) pisze:
Ja dla swojej panienki wrzuciłem do energy drina 2 dobrej jakości dropsy(trójkątne, żółte iksy)bo nie chciała spróbować hehe ale ją kurwa pozginało, później mi oczywiście dziękowała.
Ze świecą szukać takiego wspaniałomyślnego chłopa.
cipka!
  • 42 / / 0
szkoda, że nie pozaginało jej tak, żeby dostała zapaści i nie dało się jej odratować. szkoda...
ciekawe czy tez by ci dziękowała.
W Pogoni Za Lepszej Jakości Życiem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
  • 25 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: fidelc »
Ja nieswiadomym ludziom czesto rozpuszczam acodin np. w koli dalem wsypalem raz tacie, z poczatku zaczal pierdolic jaki to on jest zajebisty a pozniej zaczal robic dziwne rzeczy np. zajadac sie wlasnym guwnem, pozniej poszedl do kibla i zaczal walic konia przez okolo cztery godziny( skopiowal to odemnie wszak jest to me ulubione zajecie) i to wszystko przy calej rodzinie, pozniej byl starszny wstyd ,trzeba bylo wezwac policje bo tacie zaczelo sie rozwolnienie i osral caly dom, ja sie udusilem ta sraka i teraz puisze do was z nieba,

Podsumowujac: czestowanie nieswiadomej osoby narkotykami jest to bardzo zly pomysl ! Trzeba bardzo uwazac na wszelkie objawy problemow z wydalaniem i czestymi wizytami w toalecie w celu onanizacji.
W piekle diabeł jest postacią pozytywną.
  • 913 / 38 / 0
fidelc pisze:
[...] acodin np. w koli dalem wsypalem raz tacie, z poczatku zaczal pierdolic jaki to on jest zajebisty a pozniej zaczal robic dziwne rzeczy np. zajadac sie wlasnym guwnem [...]
Czy ktoś mógłby usunąć to żenujące postopodobne coś?
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...