Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czy walenie mefa 1-2 razy w tygodniu przez 9 miesięcy można uznać za częste? Chciałbym przestać
  • 54 / 2 / 0
Oczywiście że tak
  • 4 / / 0
Jeśli chcesz przestać to kończ z tym jak najszybciej. Im dłużej tym trudniej z tego wyjść. Ja wale 3 lata. Próbowałam terapii, odwykow. Straszne gówno ale skoro świta Ci taką myśl to życzę jej realizacji Powodzenia!!
  • 1000 / 269 / 0
Jest to już wjebanie, pozdrawiam.
  • 12 / 2 / 0
Częstość częstością, kwestia względna, ale mechanizm, że chciałbyś przestać, a nie możesz świadczy o wjebaniu. Znaczy, że jest jakiś deficyt, który to uzupełnia.
  • 1 / / 0
10 maja 2024Berserker2137 pisze:
Czy walenie mefa 1-2 razy w tygodniu przez 9 miesięcy można uznać za częste? Chciałbym przestać geometry dash
Chociaż częstotliwość jest względna, fakt, że chcesz zatrzymać proces, ale nie możesz, oznacza, że ​​jesteś w tarapatach. Jeśli jest niedobór, to musi być coś, co go zrekompensuje.
  • 87 / 9 / 0
Ja wale aktualnie ciągiem od czerwca i to jest czesto. Ty raczkujesz dopiero i daj sobie spokoj póki silna woli wystarczy. Ja nie wiem kiedy skoncze ten maraton, narazie sie nie zapowiada😂
  • 0 / / 0
10 maja 2024Berserker2137 pisze:
Czy walenie mefa 1-2 razy w tygodniu przez 9 miesięcy można uznać za częste? Chciałbym przestać uno online
Tak, walenie mefa 1-2 razy w tygodniu przez 9 miesięcy można uznać za częste, a jeśli chcesz przestać, warto poszukać profesjonalnej pomocy, aby skutecznie z tym zerwać.
  • 40 / 4 / 0
jeśli chcesz z tym skutecznie zerwać powinieneś zacząć zmniejszyć dawkę
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 8 / 0
@manchester4 Mysle ze moze byc ciezko wydzielac sobie mniejsze porcje jezeli bedzie mial dalej pelna samare... Haha znane zjawisko walenia do konca torby i szukania kamyczkow po dywanie. Jak juz to poprostu kupowac po 1g np. Ale generalnie takie rzeczy jak mefedron moze odstawiac odrazu bez ciecia dawek. Ewentualnie na ratunek wypic pare piwek i zapalic zielonego... Dac na przeczekanie byle nie zamawiac kolejnej torby.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.