ODPOWIEDZ
  • 84 / 12 / 0
150 najwyżej dorzucisz
  • 4894 / 853 / 0
Waga ciała+50mg optymalnie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Siema

Planuje zarzucić MDMA w krysztale sniffem, ale większość wpisów odradza i podobno bombardowanie jest najlepsze. Moje pytanie brzmi, czy naprawdę aż jest taka różnica? A jeśli już sniffować to jakie dawki? (czy też waga ciała + 50mg?). Z emką miałem styczność raz, jakoś pół roku temu, ale były to piguły coś koło 220 i rozjebały konkret. Z góry dzięki za odp B)
Dostajesz pieniadze
Nic nie zwracaj
Tylko kupuj kwasa
  • 51 / 3 / 0
@Foecee z tego co przeczytałem tutaj to jak coś działa na serotoninę to powinno się to zjeść wtedy czujemy pełnie efektów. Jeśli na dopamine to sniff.
Bez wagi laboratoryjnej z homologacją miligramów dokładnie nie odmierzysz ale myślę że mega dokładna dawka tutaj nie będzie potrzebna.
Jeśli podzielisz grama na cztery części to będziesz miał około 250mg w każdej części. Do ważenia gramów wystarczy zwykła waga.
  • 366 / 52 / 0
26 czerwca 2024Foecee pisze:
Siema

Planuje zarzucić MDMA w krysztale sniffem, ale większość wpisów odradza i podobno bombardowanie jest najlepsze. Moje pytanie brzmi, czy naprawdę aż jest taka różnica? A jeśli już sniffować to jakie dawki? (czy też waga ciała + 50mg?). Z emką miałem styczność raz, jakoś pół roku temu, ale były to piguły coś koło 220 i rozjebały konkret. Z góry dzięki za odp B)
Wiesz o co lata z tym aby nie wachac?
1. Ponoć piecze w chu i jeszcze Ci ten syf spłynie do gardła... agrrr na samą myśl mam odruch wymiotny.
2. Wejdzie szybko i wyjdzie jeszcze szybciej - reasumując bez sensu. 1
Cogito ergo sum
  • 51 / 3 / 0
@D4RKJOY zapomniałeś powiedzieć o tym że na pewno rozpierdoli śluzówkę w nosie a w szczególnym przypadku zrobi trwałe zmiany np. w zatokach że trzeba będzie latać do lekarza otolaryngologa
  • 161 / 11 / 0
Zazwyczaj dawkuję około dwóch stówek miligramawów. Odważonych, bo mam w formie kryształowej. Zdaje rezultat.
  • 1 / / 0
Halko, czy ktoś może pomóc i nakierować na przyczynę następującej rzeczy: mój kolega po zarzuceniu piguły, dostaje bardzo mocnego bólu żuchwy, nie chodzi o szczękościsk tylko taki ból i pulsowanie, że nic przeciwbólowego, rozkurczowego czy benzo nie pomaga. Nie było tak zawsze, tylko od jakiegoś czasu. Przy żadnej innej substancji tak się nie dzieje, nawet przy bombce z emka.
Ma ktoś jakiś pomysł co to się dzieje i czy jest cień szansy na minimalizację takich okropnych odczuć?
  • 262 / 60 / 0
To już czas, żeby się od takich substancji trzymał z daleka, albo niech się naprawi.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 366 / 52 / 0
30 października 2024oniejtylko pisze:
Halko, czy ktoś może pomóc i nakierować na przyczynę następującej rzeczy: mój kolega po zarzuceniu piguły, dostaje bardzo mocnego bólu żuchwy, nie chodzi o szczękościsk tylko taki ból i pulsowanie, że nic przeciwbólowego, rozkurczowego czy benzo nie pomaga. Nie było tak zawsze, tylko od jakiegoś czasu. Przy żadnej innej substancji tak się nie dzieje, nawet przy bombce z emka.
Ma ktoś jakiś pomysł co to się dzieje i czy jest cień szansy na minimalizację takich okropnych odczuć?
Ten twój kolega to tylko to jedzie czy 100 innych substancji też bierze? Nie pytam podczas danej sesji ale ogólnie bo być może organizm po prostu daje mu jak na razie delikatenie do zrozumienia, że dalsze branie zaczyna mu szkodzić i pora zwolnić tempo.
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.