Planuje zarzucić MDMA w krysztale sniffem, ale większość wpisów odradza i podobno bombardowanie jest najlepsze. Moje pytanie brzmi, czy naprawdę aż jest taka różnica? A jeśli już sniffować to jakie dawki? (czy też waga ciała + 50mg?). Z emką miałem styczność raz, jakoś pół roku temu, ale były to piguły coś koło 220 i rozjebały konkret. Z góry dzięki za odp B)
Bez wagi laboratoryjnej z homologacją miligramów dokładnie nie odmierzysz ale myślę że mega dokładna dawka tutaj nie będzie potrzebna.
Jeśli podzielisz grama na cztery części to będziesz miał około 250mg w każdej części. Do ważenia gramów wystarczy zwykła waga.
26 czerwca 2024Foecee pisze: Siema
Planuje zarzucić MDMA w krysztale sniffem, ale większość wpisów odradza i podobno bombardowanie jest najlepsze. Moje pytanie brzmi, czy naprawdę aż jest taka różnica? A jeśli już sniffować to jakie dawki? (czy też waga ciała + 50mg?). Z emką miałem styczność raz, jakoś pół roku temu, ale były to piguły coś koło 220 i rozjebały konkret. Z góry dzięki za odp B)
1. Ponoć piecze w chu i jeszcze Ci ten syf spłynie do gardła... agrrr na samą myśl mam odruch wymiotny.
2. Wejdzie szybko i wyjdzie jeszcze szybciej - reasumując bez sensu. 1
Ma ktoś jakiś pomysł co to się dzieje i czy jest cień szansy na minimalizację takich okropnych odczuć?
It's not going to be fun.
30 października 2024oniejtylko pisze: Halko, czy ktoś może pomóc i nakierować na przyczynę następującej rzeczy: mój kolega po zarzuceniu piguły, dostaje bardzo mocnego bólu żuchwy, nie chodzi o szczękościsk tylko taki ból i pulsowanie, że nic przeciwbólowego, rozkurczowego czy benzo nie pomaga. Nie było tak zawsze, tylko od jakiegoś czasu. Przy żadnej innej substancji tak się nie dzieje, nawet przy bombce z emka.
Ma ktoś jakiś pomysł co to się dzieje i czy jest cień szansy na minimalizację takich okropnych odczuć?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.