Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
v. pisze: żenią, ale raczej nie substancjami, w których moga byc plesnie i inne gowna. pewnie, ze czasem jak diler jest wjebany to doda takiego gówna, że połowa narkusow sie przekręci po podaniu iv. inni raczej dbają o klientow. Sok z cytryny? albo bieda na maksasa, nie miec 80 gr na kwasek (hehe cytryne przeciez latwo zwalic ;) ) albo skrajny debilizm.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
nigdy niczego nie zapodawałem sobie dożylnie, ale z tego co wiem, ma takie właściwości*
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
KeloT pisze: A po co wlasciwie ten kwasek z cytryny, my jak walimy browna dozylnie to tylko woda brown zagotowac, wacik, pompka i puk w zylke ]???
KeloT pisze: No nie mieszkam w polsce tylko w anglii, ale co jesli dodam octu do tego browna z woda i to stukne to lepiej kopnie czy o co chodzi?? Nie chce sobie krzywdy zrobic, aha i czy dodac przed zagotowaniem na lyzce czy po ??
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.