Zawsze możesz spróbować wziąć więcej ale też niepotrzebnie tolerke będziesz windować i potem się pogubisz w dobieraniu dawek jak wrócisz do tamtych benzo chociaż by z tego powodu ze ta ma długi okres kumulacji i dorzucenie może zmniejszy lęki ale Cie przytłumi na kolejne dwa dni tak że nie będzie Ci się chciało podnosić z łóżka.
Swoją drogą, bromazolam dawał Ci lepsze efekty od alpry? Próbowałeś apteczny Bromazepam?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
prawie offtop... nie napisałeś ani słowa o flubromazepamie ale w kontekście jest. /surv
Zresztą i tak dostępność i ceny są nieopłacalne, w większości najłatwiej wyrwać tylko klonazolam hurtem ale ta siekiera nie nadaje się do funkcjonowania a i beret ryje tak że pewnie i apteczne straciłyby działanie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
25 lipca 2024Ćbvn pisze: Siemanko. Co myślicie o mixie tego z DCK? Lub z kratomem?
przedziałka tam jest, ale nie ma opcji, żeby to równo na pół podzielić.[czy misie wydaje?]
postanowiłam to redukować.
na ten moment schemat przy 1tab. dziennie już dłuższy czas to :
1
1/2
1/2
1/2
1
wchodzę na całą po 3 dniach, bo nie da się wytrzymać.dopiero zaczęłam.
Ale mnie roztrzaskało swego czasu .
Dorzucanie mnie zniszczyło i z tydz wyjęte z życia
Miałem też 8 mg
Taki wymięty do roboty miałem jechać wykład prowadzić. Jak mnie kierowniczka zobaczyła z drzwi to mnie cofnęła.
Dobrze ze nikt mnie nie widział oprócz niej
Potem jeszcze wymyślałem glupie kłamstwa ktore na trzezwo nawet by mi nie przeszly przez gardlo
że kolega umarł i wziąłem leki na uspokojenie
Żałosne
Jak w autobusie jechałem to jakoś ludzie dziwnie się patrzyli ale nie wiedziałem o co im chodzi xd czułem się dobrze I pewny siebie
Może to u Cb falszywe poczucie trzeźwości.
Masz spora tolerke ale pisze ku przestrodze dla innych
Benzo nie daje jakiejś wielkiej fazy Jak ktoś nie ma lęków
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ta benzyna ma gdzieś tolerancję.
-Przy zerowej, 6 mg, działa jak drag z cyberpunku, pokazuje chamską trzeźwość, taką jaka jest. Gdybym widział rosnącego
-Przy ogomnej tolerce, gdzie 120mg (30mg x 4 dziennie) alpry nie dawało rady, 21 mg flubromka na bite 2 dni wyłączało skręta, przez 2-3 kolejne wracał stopniowo.
Było to jedyne benzo które dawało sobie radę że skrętem po konazolamie. Szkoda, że było słabo dostępne i było najdroższym benzo (w przeliczeniu na dawkę) ze wszystkich benzyn jakie istniały na rynku.
Mam wrażenie, że flubromek po pierwsze:
- Ma w dupie tolerke
Po drugie:
- działa jakby pokazywało świat taki, jaki jest. Albo ludzi, takimi jakimi są. Głównie chamstwo i próby manipulacji innymi, ale również słodką naiwność. Można pisać w nieskończoność.
Fin.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.