Zawsze możesz spróbować wziąć więcej ale też niepotrzebnie tolerke będziesz windować i potem się pogubisz w dobieraniu dawek jak wrócisz do tamtych benzo chociaż by z tego powodu ze ta ma długi okres kumulacji i dorzucenie może zmniejszy lęki ale Cie przytłumi na kolejne dwa dni tak że nie będzie Ci się chciało podnosić z łóżka.
Swoją drogą, bromazolam dawał Ci lepsze efekty od alpry? Próbowałeś apteczny Bromazepam?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
prawie offtop... nie napisałeś ani słowa o flubromazepamie ale w kontekście jest. /surv
Zresztą i tak dostępność i ceny są nieopłacalne, w większości najłatwiej wyrwać tylko klonazolam hurtem ale ta siekiera nie nadaje się do funkcjonowania a i beret ryje tak że pewnie i apteczne straciłyby działanie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
25 lipca 2024Ćbvn pisze: Siemanko. Co myślicie o mixie tego z DCK? Lub z kratomem?
przedziałka tam jest, ale nie ma opcji, żeby to równo na pół podzielić.[czy misie wydaje?]
postanowiłam to redukować.
na ten moment schemat przy 1tab. dziennie już dłuższy czas to :
1
1/2
1/2
1/2
1
wchodzę na całą po 3 dniach, bo nie da się wytrzymać.dopiero zaczęłam.
Ale mnie roztrzaskało swego czasu .
Dorzucanie mnie zniszczyło i z tydz wyjęte z życia
Miałem też 8 mg
Taki wymięty do roboty miałem jechać wykład prowadzić. Jak mnie kierowniczka zobaczyła z drzwi to mnie cofnęła.
Dobrze ze nikt mnie nie widział oprócz niej
Potem jeszcze wymyślałem glupie kłamstwa ktore na trzezwo nawet by mi nie przeszly przez gardlo
że kolega umarł i wziąłem leki na uspokojenie
Żałosne
Jak w autobusie jechałem to jakoś ludzie dziwnie się patrzyli ale nie wiedziałem o co im chodzi xd czułem się dobrze I pewny siebie
Może to u Cb falszywe poczucie trzeźwości.
Masz spora tolerke ale pisze ku przestrodze dla innych
Benzo nie daje jakiejś wielkiej fazy Jak ktoś nie ma lęków
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".