Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Najważniejsze: kiedy przestałeś brać inne opio niż bupra?
Kiedy zacząłeś jeść buprę?
Podaj pełne daty najlepiej, albo ilość dni.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Dodam jeszcze, że nie mam problemu z uzależnieniem od DHC i Oxy. Po jedynym dniu brak objawów odstawiennych bo biedy nie ładowałem w dużych dawkach jedynie okazjonalnie w przeciwieństwie do Majki i Tramalu.
Post do scalenia - /Merx
Piszesz na tyle chaotycznie, że nic z tego nie rozumiem, bynajmniej mój umysł ogarnięty przez ADHD nie jest w stanie tego zrozumieć.
Prosiłem o konkretne daty i odpowiedzi krótko i zwięźle w formie liczbowej - daty.
Wybacz, ale inaczej Tobie nie pomogę, staram się czytać to po raz piąty i wszystko mi się miesza i nie mogę tego w całości zrozumieć.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Walę podjęzykowo dziennie 3-4 tabsy bunodolu 0,4 mg od 5 dni plus mam od wczoraj drugi plaster Transtec 52,5 µg/h. Pierwszy przyklejony we wtorek. Jutro wchodzę z ośrodka i chcę zerwać z bupra, gdyż czytam, że skręt jest straszny i długi. Jestem na detoksie od kodeiny...
Plaster zrywam w domu
Spodziewać się czegoś?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.