Nabita fifka, nawet kaszlałem.
Oceniam poziom THC na około 20procent xd
Luksus, wiadomo
Czymś odurzony będąc
scalono - łysy
Powiem wam, że towar trawiasty.
Dosyć wysokie stężenie posiada.
Zawsze, mam tak, że drugiego dnia paląc,
tolerancja się utrzymuje z wczoraj i oddzialowuje połowę słabiej.
Ale, chyba poniucham, czy tam powdycham delikateńko.
Do wyzerowania tolerancji, potrzebne okolo tygodnia, nie mam czasu, aby się wstrzymywać
nie z syntetycznej kopii
Wogole to gdzieś zauważyłem, że dym zaciągnięty w płuco tetrahydrohodryxozolem zajmuje 5 minut, żeby odpalić synapse w głowie,/umyśle
scalono - łysy
@aurora20 Z tego.co wi3m, jarasz przez waporyzator, ile zapłaciłeś za takie cudeńko?
Mnie miażdżą lekkie wdechy z fifki
20 lipca 2024aurora20 pisze: @pomarszczona mighty+ dałem ponad 1k ale równie dobrze możesz wyrwać rozsądny model za kilka stówek. Jeśli rozważasz polecam się przerzucić. Paleniem nie jestem w stanie się wznieść tak wysoko ponad orbitę jak miałem zepsuty waporyzator b. ubolewałem :/
A jak zależy wam na mocniejszym działaniu, to kupujcie sorbety mango i zajadajcie 40-60 minut przed waporyzacją lub zaraz po, żeby wydłużyć. Działa znakomicie, ale nie można nadużywać, bo później bez mango trudno się zjarać.
30 czerwca 2024jezus_chytrus pisze: U mnie przynajmniej gastro było dużo mniejsze po waporyzacji. A poza tym czemu nie korzystać z tego, jak smakuje jedzenie na zjarce? Trzeba tylko jeść zdrowe rzeczy. Owoce (świeże / suszone) i orzechy to najlepsza opcja. Można przegryźć gorzką czekoladą.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.