Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 251 / 76 / 0
Trochę kiepsko tam ta majka wygląda, bo przy wyrobionej nawet średnio tolerancji, to malo, a u użytkownikow docelowych tegoz wynalazku (ktory tak swoją drogą za wielkiego sensu nie ma, ot kalka z murzynowa wielkiego), bez tolerancju to z kolei moze skutkować szybkim pawiem, sama koda by wystarczyła.
  • 7 / / 0
@freezin9moon Ogolnie nie mam zadnej kolerki na majkę bo nigdy nie brałem xD Po prostu rekreacyjnie parę razy brałem sobie codę po ekstrakcji Thio i było mega fajnie. Szukam czegoś co mnie tak fajnie wyluzuje jak coda i ta mieszanka wpadła mi w oko, vendor jest spoko i dużo osób to kupowało. 100 ml takiej mieszakni to spoko opcja, zeby sie zgrzać jak kodą?
(Żółtodziób here)
  • 251 / 76 / 0
Pewnie wystarczy, ale jak ci jedno thio styka, to na twoim miejscu wolałbym 2-3 neoazariny, dobre alko w umiarkowanej ilosci do coli i ewentualnie jakas antyhistamine, choć one głównie zwiększają sedacje, wiec o ile nie swędzi bardzo to niekoniecznie jest sens.
  • 7 / / 0
@freezin9moon Dzieki, spróbuje to sobie w tygodniu i podziele sie doświadczeniem
  • 81 / 11 / 0
500 baksów za kaszlaka z prometazyną, alkoholem i żelkami :patrzy: ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć kiedy dokładnie i gdzie jakikolwiek składnik tego totalnie przeciętnego napoju poszedł w górę o kilkaset procent? Przecież w Polsce takie picie zrobisz nie za 500 a za 50 i nie dolanów a złotych xd poza tym dostępność wszystkich składników jest banalnie łatwa, już pomijając rozkmine po wuj ktoś kupuje kaszlaka w cenie prawilnej szprycy wypełnionej helupą %-D
Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 2 / 0
Cos czuję, ze będzie ze mnie beka, ale musze powiedzieć o mojej przygodzie z tjoko pomieszanym ze sprite.

Rok 2023, końcówka września, niedoświadczony gowniak, ledwo skończone 17 lat i jedyna wiedza jaką posiadałam o kodzie to, to, że jest w tihiocodinie i można kupić to w aptece i jak pomiesza sie ze sprite to wyjdzie dobre i fioletowe picie.

W jakim ja kurwa byłam błędzie. Bylam zdesperowaną malolatą nie umiejąca sobie poradzić z zerwaniem i uznalam, ze to czas wjebac sie w ćpanie (jak cos jestem czysta od prawie 10 miesięcy) i zrobilam sobie to picie w proporcji 330ml sprite i 150ml syropu. O BOŻE JAKIE TO BYŁO PASKUDNIE SŁODKIE, az mnie do tej pory bierze na wymioty po zobaczeniu Sprite czy napiciu się chociaż łyka. No dobra, te obrzydliwą słodkość przeżyłam, ale niestety faza byla do pizdy, bo nie ruszyla mnie taka ilość syropu plus kazdy czegos ode mnie chciał i nie mialam przyjemność z fazy. Nie dość, że byłam wkurwiona jak nie wiem co przez słabą fazę to jeszcze jak mnie dopadl ból brzucha to wkurzyłam sie bardziej i przeraziłam, że będę rzygac (nienawidzę tego robic)

Oczywiście chcąc nie chcąc karma za glupote mnie dopadła i zaczęła sie męka. Srałam, rzygalam, mdlałam i miałam drgawki jednocześnie. Taką jazdę miałam całą noc, a moja matka dostawala zawału, a tata wiedział, że to nie żadna jelitówka tylko cos jest mega nie tak. Chcieli mnie nawet wieźć na pogotowie, ale po wyrzyganiu i wysraniu wszystkiego z siebie przez dwa dni byłam wyprana ze wszystkich sił i nie jadłam przez te dni praktycznie nic.

Także nie róbcie tego syropku bez jakiegokolwiek doedukowania się w sprawie robienia go albo w ogóle go nie róbcie :)
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 2535 / 594 / 0
Właściwie nic złego w mieszaniu thio ze spritem czy inną sodą.Dopóki wiesz,że to nie jest taki 1:1 lean.Ja też tak robiłem z kolegami w podobnym wieku (16 - 17) i lubiliśmy tą stylówe hehehe.Teraz wolę po prostu tabletki,bo i tak to trzeba wypić na raz i sporo wychodzi tego płynu z jedynie 150mg.Jak już to wolałbym po prostu wypić syrop.Ale taka reakcja jaka Cię spotkała raczej nie jest zbyt powszechna.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Siemano pisze z zapytaniem z czego korzystacie przy robieniu bazy pod lean? Nie interesuje mnie metoda na wodę i cukier żeby było gęste szukam czegoś lepszego i bez cukru

Przeniesiono ~ Atro
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.