opio nigdy nie wezmę bo takie mam zasady, ale pewnie jakis sajko-benzo-dyso miks mógłby mnie wysłać bezpowrotnie
16 kwietnia 2024hubii pisze: a nie macie ochoty jeszcze coś zrobić/zaryzykować zanim wszystko zniknie? (oprócz przedawkowania..)
i tak wszystko traci znaczenie w obliczu śmierci
Jakbym nie byl pizda i sie nie bal smierci/tego co jest po niej to juz dawno bym kwiatki wachal
Oczywiście popite gorzałą.
Myślałem, że to będzie pewniak. Byłem tego pewny wtedy.
Dodam, żeby nie siać postów, że hospitalizacji żadnej nie było.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.