ODPOWIEDZ
  • 904 / 497 / 0
Jaskrawe iron many z przedziałka, niby 250mg, jadl ktoś????
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 10 / 1 / 0
Niebieskie rolexy, nie te okrągłe tylko trapezy, z jednej strony korona kupione w Gdańsku, ktoś coś próbował?
  • 11 / / 0
Spotkał się ktoś z żółtym Kenzo? Kolor fluorescencyjny, z jednej strony logo a z drugiej napis, twarda otoczka, nie znalazłem nigdzie takiej na internecie
  • 29 / 5 / 0
W latach 2005-2007 piguły które były dobre nosiły na dyskotekach a teraz jadłem czyste MDMA i moim zdaniem to nie jest to samo co w tamtych latach. Oczywiście trafiały się również takie które nie działały.
Mam takie pytanie co one mogły zawierać? Samo MDMA? MDMA + amfa?
Ktoś jest w stanie powiedzieć co zawierały piguły w latach 2000-2006 w Polsce jak i zagranicą?

przeniesiono - łysy
  • 509 / 196 / 1
Głowa nie ta sama jak często piszę żółty moderator.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 1 / / 0
Obecnie testuje rozowe w ksztalcie workow z pieniedzmi, nie wiem jak sie to mierzy ale na pewno nie sa mocne, jedna cala na raz conajmniej
  • 1 / / 0
Hej, czy orientujecie się jak działają sowy? Są w różnych kolorach - niebieskie, brązowe, jasno brązowe. Jakie są efekty przy wzięciu większej ilości 4/5?

przeniesiono - łysy
  • 2 / 1 / 0
08 kwietnia 2024Asapbobo pisze:
Spotkał się ktoś z żółtym Kenzo? Kolor fluorescencyjny, z jednej strony logo a z drugiej napis, twarda otoczka, nie znalazłem nigdzie takiej na internecie
Spotykałem w ostatnich miesiącach w Warszawie, działanie przyjemna ale moc nieduża, po jednej lepszy nastrój, większa chęć na rozmowę ale bez odczuwalnego uderzenia mocy i peaku, brak problemów z zasypianiem.

przeniesiono - łysy
Uwaga! Użytkownik globoglobiszczak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Ktoś wie coś o Rolls Royce'ach w ostatnim czasie??

przeniesiono - łysy
  • 76 / 2 / 0
Niebieskie sowy Panama. W kształcie sowy z tyłu napis Panama. Ktoś próbował ostatnio z WLKP?

przeniesiono - łysy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.