Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 480 / 73 / 0
@essasiema123 THC rozpuszcza się w tłuszczach to po pierwsze, po drugie potrzebujesz suszu po obróbce termicznej. Teoretycznie, jeśli w twojej herbacie będzie tłuszcz, to wyciągniesz z suszu THC do płynu. Ewentualnie możesz wypić herbatę i później wyjeść łyżką susz xD
  • 12 / 2 / 0
Siema chciałem być zjadany na wycieczce na którą jadę . Nie mogę palić w aucie ani nie mam piekarnika więc nie zrobię ciastek z THC. Jest sposób abym jakoś inaczej spożył szusz aby mieć haj?
Uwaga! Użytkownik Suselultimatus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12589 / 2437 / 0
Zostaje waporyzacja.
  • 12 / 2 / 0
A mogę jakoś waporyzaję zrobić bez sprzętu. Coś zbudować na prędkości w domu ?
Uwaga! Użytkownik Suselultimatus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 29 / 0
wapo z zarowki
dawka czyni truciznę
  • 605 / 156 / 0
@Suselultimatus Jeśli jedziesz na krótko, to możesz też uwarować makumbę, przepis na pewno gdzieś się na forum znajdzie.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 44 / 9 / 0
Makumba w takich warunkach to imo najlepsza opcja jeżeli nie możesz palić ani nie jesteś w stanie upiec ciastek.
  • 1455 / 594 / 0
Ciekawe ze palac z kims z malym stazem odswiezaja sie te wlasciwosci mj ktore jakby zatarly sie z czasem uzytkowania . Znowu sie smieje czy mam jakies delikatne wkretki , gastro juz bardziej pod postacia konesera smakow niz odkurzacza niemniej jednak jest . Naprawde warto szanowac nawet jak sie ma pod dostatkiem i nie "upowszedniac" bo ta magia to jest kwintesencja a cialo i umysl szybko sie przyzwyczajaja ... Sprawianie usmiechu bliskiej osobie to tez fajny nieoczywisty (w przeciwienstwie do seksu i pieszczot) sposob spedzania fazy . Jesli zamawiam jedzenie drobny napiwek dostawcy tez na plus (w miare mozliwosci jak sie ma srodki).
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 196 / 29 / 0
jak sie pizga na codzien to faza konczy sie na brainfogu i zamule, ewentualnie sennosc po indice/energia po sativie. Ja sam u siebie zauwazylem ze po 1 dluzszym ciagu (pol rocznym) ta faza juz nie wyglada tak jak kiedys, brak wiekszego kontrastu kolorow, czystej euforii, dobrej smiechawy. Najgorsze jest to ze nie da sie osiagnac tego stanu co w pierwszych fazach
dawka czyni truciznę
  • 44 / 9 / 0
Pany jak wygląda u was kwestia gastro? U siebie od jakichś dwóch miesięcy regularnego palenia, zaobserwowałem niesamowicie zwiększone łaknienie :D jedzenie które kupie sobie na tydzień czasu zostaje ojebane w 2-3 dni max. Zjem coś naprawdę sytego na przykład obiad i za dosłownie 20 minut wpierdalam 1L lodów bo jestem głodny. I tak cały dzień praktycznie. Nie powiem, że zaczyna mnie to denerwować gdyż bebzol rośnie wprost proporcjonalnie do ilości gramów które spalam, aczkolwiek jak sobie z tym radzicie? Da radę jakoś przezwyciężyć ten stan czy może inna forma konsumpcji marihuany będzie miała wpływ na gastro faze.
ODPOWIEDZ
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.