Na sen melatonina oraz coś nowego zaczęto reklamować, nie pamiętam nazwy.
A najprościej skoncentrować mysli i wizualizować siebie, jako trzeźwego i radosnego.
A po narkotykach, wizualiwać się jako ścierwo, które traci godność i jest śmieć.
Można narysować też, albo se motto wymyśleć. Np.
Jeśli przycpam, to stanę się dziwką i cwelem pod celom, tak się poczuję.
Np.
Jeśli przycpam to jakbym zanurzył głowę do obsranego sracza i siorbał z muszli.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
jak juz masz tzw. głód to joysticki się zjebały
to jest jak sprzątanie zajebanego pomieszczenia gdzie nic nie da się sprzątnać bo tylko wzrasta entropia
nwm zazwyczaj to co jest na półce zbytnio nie przyglądam się zjarany
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ciężko tutaj bez jakiegoś znajomego/znajomej psychiatry cokolwiek doradzić.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.