ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Ja zauważyłem że jak cały czas siedzę przy kompie i na słuchawkach leci jakaś muzyka, to uszy wcale się mi akurat nie męczą, typu ból czy coś w ten deseń, tylko muszę bardzo często myć lub dłubać celem usunięcia całej tej tzw woskowiny.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5777 / 1184 / 43
No co taka cisza, panie i panowie.
I znowu mamy lato.
Nie jeżdżę środkami transportu komunikacji miejskiej, wczoraj raz busikiem takim małym.

Powiedzcie mi, mocno tam śmierdzi, w takim tramwaju w godzinach szczytu ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5777 / 1184 / 43
22 maja 2024Retrowirus pisze:
Nie lubię sztyftów, trzeba mieć ogolone pachy bo inaczej jest obrzydliwie
Niekoniecznie. Wystarczy umyć przed użyciem antyperspirantu.
  • 3562 / 580 / 1
Chodzi o to London, że ja nienawidzę się smarować żadnym kremem żadnym żelem do włosów, żadnym kremem do opalania w tym także: dezodorant w sztyfcie i w kulce
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 5777 / 1184 / 43
A w dezo jest lepszy. Nakirac się można.
  • 3446 / 716 / 9
Ja mam zajebisty szampon dermatologiczny, taki bezzapachowy. Mniej się jebie po nim. Skary mi nie jebią już. Ogólnie dobrze na skórę działa. Róbcie jeszcze tak jak Gracjan Roztocki - wygolone paszki, a będzie mniej cebuli na tym świecie. A dezo używam takiego cytrusowego w sztyfcie, bezbarwnego, bardzo neutralny. Oddałem sprezentowanego str8 ziomowi, bo to jest jakiś life killer a nie dezo. Ja jestem elfem, a nie jakimś gnomem. Nieczęsto zdarza mi się być nieświeżym.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 58 / 7 / 0
Ja używam antyperspirantu, nogi i pachy zawsze dokładnie ogolone.
Uwaga! Użytkownik ZniszczoneMarzenia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5777 / 1184 / 43
Ty jesteś kobietą, czy w tym wątku jest to jakaś różnica. Nie wiem.
  • 1 / / 0
14 czerwca 2024london5 pisze:
22 maja 2024Retrowirus pisze:
Nie lubię sztyftów, trzeba mieć ogolone pachy bo inaczej jest obrzydliwie
Niekoniecznie. Wystarczy umyć przed użyciem antyperspirantu.
Prawda
Uwaga! Użytkownik Ozonik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1299 / 258 / 0
byle żeby nie jebać
Spoiler:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.