Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 368 / 110 / 0
Dziękuję, za aktywację :)
"Life pain always sexy"
Gość
  • / / 0
Siema mam pytanie, może głupie, ale dlaczego mogę przeglądać forum tylko z wi fi w domu. Jak jestem na dworze i korzystam z internetu z abonamentu (transfer danych),to nie mogę przeglądać forum :( strona się wtedy nie ładuje dlaczego?
  • 365 / 103 / 0
Sprawdź tutaj . Mam nadzieję, że pomoże 😊
ktos-blokuje-ci-dostep-do-hyperreala-zm ... 62713.html
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
DredziuchBLOCKED
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: DredziuchBLOCKED »
Hej hej!
Wpisałem wielokrotnie złe hasło do mojego konta: Dredziuch
Zrestartowałem hasło na nowe.
Jednak nie mogę się zalogować przez wcześniejszą zbyt mnogą liczbę niepowodzeń.
Pomoże ktoś ;/?
  • 6172 / 434 / 12
@Dredziuch: Z naszej perspektywy nie ma blokad na koncie. – Wymusiłem ponowną aktywację konta, może to pomoże?

Pisz na surveilled[at]hyperreal[kropka]info jeśli po aktywacji dalej będzie źle.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
VRBLHGRM
  • / / 0
Proszę o aktywację mojego konta @Verbalhologram
  • 6172 / 434 / 12
@Verbalhologram: Załatwione!
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Palkroliku
  • / / 0
Dzien dobry. Można przywrócić konto Palkrolik. Wrocilem z tetapi alkoholowej I chętnie wrzuce tu swoich madrych 5 groszy bez glupich akcji. I przepraszam ze nie bede uzywal czasem polskich znakow ale mam angielskiego Iphona I nie ma tu translatora. Pozdrawiam

[note]Przeniesiono do odpowiedniego tematu - d5[/note]
  • 1854 / 215 / 37
Tak? A napisałeś 'przewrócić" projektując czcionki? Nie no żarcik.
Fajnie Jest to klasa sama w sobie btw

Przeniesiono do odpowiedniego tematu - d5
  • 3245 / 617 / 0
Problemy użytkowników z kontami, w tym wątku, tam najczęściej typowo zleca się ponowną aktywację konta i najczęściej uskutecznia to osoba ze ścisłego zarządu znana z nicka Surveilled.

przeniesiona do odpowiedniego topicu - d5
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.