Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Z tymi atakami nerwicy to jest tak że jak się człowiek czuje spokojnie w międzyczasie, lub nawet po ataku jak się uspokoi to i tak pozostaje mu rysa i blizna na psychice, że jak się udało opanować jeden epizod to drugi może się nie zatrzymać, i dobija się wtedy czarnymi scenariuszami, takie negatywne zejście z adrenaliny.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 6 / 0
Jaki lek by sie przydal do ogarniecia tego pierdolonego lęku wolnoplynacego lub w sumie jakiegos wiecznego napiecia i lipnego spania od dawien dawna. Mam wszystkie objawy wyczerpania nadnerczy. Spadki cisnienia przy zmianach pozycji, zle reaguje na wysilek fizyczny a mam go duzo, ale nawet na silowni jiz nie moge cwiczyc jak kiedys zwlaszcza w pozycji stojacej. Moj stan objawia sie glownie uczuciem bycia pijanym/otumanionym. Jak juz zasne to moge spac obojetnie ile godzin i nie czuje sie wypoczety. Jestem chronicznie zmeczony. Musze dodatkowo do odburzania chyba miec jakis lek ktory mnie wyciszy i pozwoli sie regenerowac
  • 100 / 18 / 0
Typowy zdobywca szlacheckiego tytułu biomechanikus' a pisze:
Moj stan objawia sie glownie uczuciem bycia pijanym/otumanionym..zmeczony
lęk wolnopłynący to dzisiejsza dzikus(ka). Pozdrawiam. Liczę, że odstawisz.
Uwaga! Użytkownik CiekawskiJeden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4340 / 701 / 2117
Czy ktoś z Was ma przewlekły stres? Jak miewają się sprawy z kortyzolem? Odczuwacie ciągłe przemęczenie i czasem brak weny do realizacji czegokolwiek? Jeśli tak, to prosiłbym o feedback, bo to dla mnie bardzo ważne. Ciekaw jestem, czy przyczyną może być "tylko i włącznie" zbyt duża ilość kofeiny.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 151 / 67 / 0
Obstawiałbym przebodźcowanie elektroniką, informacjami i typami żarcia i używek pompującymi dopaminę.
Pamiętaj że mózg przetwarzający zbyt dużą ilość informacji, nawet tych pożytecznych z podcastów i poradników jest w stanie ciągłego stresu. Spróbuj się wyciszyć, kofeina tylko nakręca ten stan bo przez twoją głowę przechodzi jeszcze większa ilość pochłanianych bodźców, a kiedy zejdzie następuje zjazd.
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4340 / 701 / 2117
kofeina rzędu 500mg mogła być tutaj kluczem do tego stanu. Aktualnie zszedłem z pompowania kofeiny z dziennie dwóch/trzech energetyków. Ostatnio lepsze samopoczucie, lepszy sen i wena do działania. Zobaczymy, jak będzie za kolejny tydzień/dwa, bo to może być ciekawe.

Już miałem etap przewlekle odczuwalnego stresu. Co do przebodźcowania, to też muszę wrzucić unikanie komputera/światła wieczorami, ale jak przeglądam forum, to zazwyczaj odkładam lapka i od razu kładę się spać. Muszę to zmienić i wymyślić coś bardziej korzystnego (np: 30 minut wcześniej off).
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 32 / 7 / 0
20 września 2023Iacobus pisze:
Obstawiałbym przebodźcowanie elektroniką, informacjami i typami żarcia i używek pompującymi dopaminę.
Pamiętaj że mózg przetwarzający zbyt dużą ilość informacji, nawet tych pożytecznych z podcastów i poradników jest w stanie ciągłego stresu. Spróbuj się wyciszyć, kofeina tylko nakręca ten stan bo przez twoją głowę przechodzi jeszcze większa ilość pochłanianych bodźców, a kiedy zejdzie następuje zjazd.
Dobrze powiedziane, Tylko z mojego doświadczenia, przy odstawianiu bodźca- np. siedzenia na smartfonie, warto dać sobie coś w zamian, stworzyć nowy nawyk, np. spacer, albo czytanie książki papierowej
  • 5135 / 891 / 0
Teraz jest nadmiar informacji
Ja nawet w jednej dziedzinie się wykolejam
Jeszcze jak ma się zasubsrybowane różne kanały to ciezko to ogarnąć .
Lepiej było za komuny .
W dzisiejszych czasach ogarnąć to wszystko jest niemożliwe
Mózg dostaje blackoutu .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4 / / 0
Nawet piszesz w sposób typowy dla osób z mocną nerwicą, polecałbym jednak specjalistę, ew na własną rękę, ale nie jadalnym jzu nigdy sativy
  • 2255 / 384 / 0
Indica i sativa to jak yin i yang ☯️
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.