Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 48 / 3 / 0
@xevov byłbym ostrożny jeśli chodzi o olejki z THC bo mogą wzmocnić paranoje lub kiepski stan w którym się znajdujesz. Z benzodiazepin trzeba schodzić stopniowo u ciebie zmniejszałbym dawkę o 2mg.
  • 2302 / 396 / 0
Wzmocnią by znalazł odpowiednie wyjście, bo obecnie nie jest świadom co mu dolega.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 187 / 0
Mnie olejki CBD pomagały na odstawienie benzo i lęki, wyraźnie, ale dawki musiały być takie, jak wg unii recepty na CBD na padaczkę, 1/3 mocnej flaszeczki. Parę kropel to placebo.
  • 2302 / 396 / 0
Bo CBD jako suplement diety z konopii siewnych to marketing. CBD z konopii indyjskich na receptę to prawdziwe CBD.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Czesc. Ostatnio w moje rece wpadl sedam 6, normalne opakowanie z apteki a w srodku blistry bromazanil 6mg hexal. O co chodzi? Nie spotkalem sie z czyms takim wczesniej. Mial ktos podobna sytuacje?
  • 2302 / 396 / 0
Nie spotkałem się. Kupione w aptece czy na czarnym rynku?
  • 612 / 187 / 0
13 czerwca 2024dzordzo pisze:
Czesc. Ostatnio w moje rece wpadl sedam 6, normalne opakowanie z apteki a w srodku blistry bromazanil 6mg hexal. O co chodzi? Nie spotkalem sie z czyms takim wczesniej. Mial ktos podobna sytuacje?
Tak, normalna sytuacja, zostały wyprodukowane w innym kraju na licencji, miałem je wiele razy, podobnie jak inne tego typu. Moim zdaniem trochę czuć różnicę w smaku ale tak to działanie jest identyczne.
  • 2302 / 396 / 0
Też zielone z podziałka na 4?
  • 5 / / 0
Kupione na czarnym rynku jako "z apteki", na opakowaniu nie ma logo Sandoz jest tylko napis "sedam 6(Bromazanil 6)" i tyle opakowanie 1:1 jak sedam 6 z sandoz tylko bez logo. Podzialka na 3, tabletki cale zielone w niektorych miejsach lekko schodzi ta zielonosc
  • 2302 / 396 / 0
Podziałka na 3? Ciekawe
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.