Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1073 / 123 / 3
Powiem tak; w zeszłym miesiącu broniłem pracę mgr. Zacząłem się uczyć (praca pisana parę lat z przerwami w studiach) jakoś 10 dni przed obroną (wcześniej piłem) żeby nie pić paliłem dość dużo zioła tak z 1 g dziennie, więc ucząc się zamiast tylko czytać (chuja zapamiętywałem) robiłem notatki (z 50 stron czy więcej wypisałem?) ostatnie z 6 dni siedziałem praktycznie cały dzień robiłem tylko celowo przerwy takie na zakupy itp. Planowałem parę dni wcześniej przestać jarać ale nie wyszło więc dzień wcześniej zjarałem mniej rano przed obroną już nic nie jarałem. Przed salą nic nie wiedziałem jak wszedłem siadłem i dostałem pytania to tak nagurwiałem że chyba raz czy dwa przez całe studia na jakiś ustny egzamin tak wykułem. Jak wyszedłem oczywiście od razu spaliłem nabitę ale przyjść na egzamin najarany to bym się bał że mi się zaczną robić luki w pamięci.

I najlepsze że minął prawie miesiąc a ja i nadal pamiętam większość tych rzeczy jak się uczyłem na egzamin w KWP na pamięć de facto ustawę to dwa tygodnie później nie pamiętałem nic praktycznie (nie jarałem jak się uczyłem).
  • 81 / 11 / 0
17 marca 2013Shmerz pisze:
-Czystość myśli
-Umiejętnosć skupienia się
-Odbiór bodźców
I przede wszystkim
-Rozluźnienie (walka ze stresem!)
Na trzy pierwsze jakiś stymulant a na ostatnie jakieś benzo. Ja bym połączył alpre z amfetaminą, tylko nie przesadź z dawkami bo będzie lipa
Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.