Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / 7 / 0
14 kwietnia 2024Mindus pisze:
Z gotowych mieszanek robionych przez tzw, Chemików którzy nie mieli wgl wykształcenia chemicznego tylko naczytali sie się w necie jak to robić i stosowali proporcje na tzw. oko. Dlatego dwie największe sieci w Polsce Smartszop i dopalacze.com to Dopalacze.com były w miare bezpieczne.

A na potwierdzenie tego można było chociażby przytoczyć mieszaankę która wszedła chwilę przed akcją zamykania tzw. Voodoo co miało przebvijać cię na wylot. I faktycznie przebiło pare małolatów.
smartshop był najlepszy, wszedłem - coś do palenia - black window, a paliłeś? spodoba Ci się....a jakieś tablety?...mitsez.... nie wiem,, ale dobre
  • 140 / 8 / 0
Zapaliłem smartshive i prawie się przekręciłem serce to myślałem żę z klaty mi wyskoczy po1 lufie.
Jak przestalo działąć było ok pożniej dostałem nerwicę (zaburzenia lękowe uogolnione) które musze leczyć dodziś biore lek.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.