Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2532 / 600 / 0
Myślałem,że z wiadra klepie tak samo ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 5 / 0
Bongo z haszem zmiata z planszy najlepiej :bongo: :bongo:
  • 38 / 10 / 0
Imo bonio top, blancik tez spoko z tym ze szkoda materialu. Bardzo pozytywne wrazenie zrobila na mnie makumba, nie sadzilem ze nie bede mogl sie podniesc przez 5 godzin xD
  • 42 / 6 / 0
Wiadomo od zawsze że gravity bong czyli "wiadro" lepiej zrobić je z filtracją przez wodę (mniej substancji smolistych), lufka czy co tam macie w słomkę, słomka do wody tak żeby dym przechodził przez wodę i tyle.
  • 3 / / 0
Najbardziej zmiata waporyzator chociaz faza jest plytsza od suszu. Osobiscie wole wiaderko z jakiegos jako
  • 77 / 13 / 0
Wiadro, którego już chyba nie chce więcej przyjmować
  • 43 / 3 / 0
Tak wyżej, gravity bong, wiadro jak kto woli. Warto dodać że jest to zwykłe wiadro a nie żadna butelka z wypaloną dziurką na dnie.
  • 480 / 73 / 0
Waporyzator mocniej na mnie działa niż lufka lub wiadro.
  • 79 / 22 / 0
Po jedzeniu miałem najmocniejszą faze po marihuanie, aż ledwo stałem na nogach i chciało mi sie rzygać, o schizach nie wspominając. Z metod dymkowych najmocniej robi mnie bongo.
  • 2 / / 0
Po zjedzeniu faza mocno psychodeliczna, dysocjacyjna również w moim przypadku, napady śmiechu jak przy grzybkach;) najlepiej działa na mnie trawka jedzona właśnie i polecam tym, którym palenie robi kuku w głowie - jak mi. po jedzeniu marihuany zero paranoji i lęków przynajmniej w moim przypadku:D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.