Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
167
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 480

ODPOWIEDZ
  • 3455 / 556 / 2
Co zrobić jak półtora grama kodeiny praktycznie nawet mnie nie smyra?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 508 / 195 / 1
a)Nie brać kody
b) Przejść na mocniejsze opio
c)Przeczytać temat o wzmocnieniu kodeiny,być może znajdziesz coś dla siebie
d)Nasrać sobie do ryja i się zrzygac,w ten sposób będziesz srał buzią
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 3455 / 556 / 2
Hehe. Raczej wybiorę opcję a) choć tą ostatnią mnie rozbawiłeś nawet nawet xd
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Taki kwartał myślę, na to pieprz i grejfrut i zdam relację.
  • 3449 / 721 / 9
Zupreguluj receptory.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3455 / 556 / 2
Też myślę że to przez te tabletki mam tak. Biorę wuhte psychotropowych i może mi po prostu zagłuszają kodzię.
  • 508 / 195 / 1
Być może stają na szlaku metabolizmu kody
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 5140 / 894 / 0
Na SSRI koda słabo działa
Chyba wyjątkiem jest wenflaksyna. Ona tak nie koliduje .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1331 / 337 / 13
23 kwietnia 2024Mefistofeles1945 pisze:
Co zrobić jak półtora grama kodeiny praktycznie nawet mnie nie smyra?
Zejdź do wagi niższej jak już zdecydowałeś się wejść do opiogonu. Waga kogucia to jakieś 150-200mg.

Powinniśmy zrobić hajpową wersje odpicuj Mefisto tak jak Winicjusza, tylko będziemy zmniejszać mu tolerkę.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3449 / 721 / 9
Mam opracowany tut na ekstrakcję z neo, ale nie ujrzy on światła dziennego. Hermes Trismegistos.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.