"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
O co mi więc chodzi? Czy na stronce jeżeli wyślę zdjęcie tego zaświadczenia (bodajże wrzesień 2023r.) jako "dowód" że pobieram te leki, dostaje je dokładnie w takich ilościach z dawkowaniem napisanym na zaświadczeniu. Mimo że zaświadczenie jest starę nie starczy mi leków do następnej wizyty, ba nie mam już na dzisiaj, a po kolejne zaświadczenie musiałbym jechać 2 godziny etc.
Myślicie że dostałbym klony i prege? Mam szczerze nadzieję że bez problemu, jest dawka, jest nazwisko dr. psychiatry, jest ilość, starsza data jednak nic się nie zmieniło od września. Zamierzam spróbować w następnym tygodniu, aby była dłuższa przerwa między ostatnią a dzisiejszą konsultacją (już w poprzedniej dostałem prege, ale 150mg i tylko jedną pakę). I oczywiście kusi mnie aby poprosić o diphergan lub zolpidem z racji problemów ze snem (które rzeczywiście mam, jednak nie po to mam zamiar ich używać). Czy nie ryzykować i łapać te "pewne" 2 paki klono i pregi)?
Z góry dzięki za odpowiedź, pozdro i miłego dnia lub noddnia wszystkim narkowrakom.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.